Първоначално публикувано от barkov1982 А подуя ли са? Да,като си намерих едната елитна майка като търтовка.Знаех си аз да не инвестирам в такива майки...
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
Първоначално публикувано от jdrumev Да,като си намерих едната елитна майка като търтовка.Знаех си аз да не инвестирам в такива майки... То пък твоето една инвестиция
Първоначално публикувано от jdrumev Да,като си намерих едната елитна майка като търтовка.Знаех си аз да не инвестирам в такива майки... Това е инвестиция на далавера! Нъл знаиш, че търтея е доминираш в гените? От това по-`убаво няма. Може да фанеш дамазлъка за жълти пари бре.
Първоначално публикувано от kuline Това е инвестиция на далавера! Нъл знаиш, че търтея е доминираш в гените? От това по-`убаво няма. Може да фанеш дамазлъка за жълти пари бре. Ей,тей му казах и на брата.Също и той,че е виновен.Да бере гроздето по рано,че гледа ли какво става после.
Първоначално публикувано от jdrumev Да бере гроздето по рано,че гледа ли какво става после. А ти, какво ще правиш? Ще си ангажиран с реализиране на продукцията ли?
Първоначално публикувано от kuline А ти, какво ще правиш? Ще си ангажиран с реализиране на продукцията ли? Аз дребно гозде не бера за рикия,че ми пада имиджа на пияница.
Първоначално публикувано от jdrumev Аз дребно гозде не бера за рикия,че ми пада имиджа на пияница. Ти лиии?! Лисугер си ти, ама на баламите вода носиш.
Първоначално публикувано от kuline Ти лиии?! Лисугер си ти, ама на баламите вода носиш. Ох,ако бях такъв нямаше да съм толкова беден.
В момента има 8 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 8 гост (и))
Правила на форума