Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 57

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Откривам тази тема в която имам намерение да ви информирам за дейността на тази група. Това предложение за име е дадено от МЗХГ в проект за заповед за формиране на такава работна група. В заповедта в момента присъстват имената на избраните 6 човека от общинските дружества от цялата страна по икономически региони и техните заместници. Има оставено място за имената на останалите представители на заинтерсованите организации участващи в работната група по НПП.

П.п. Откривам темата в този раздел, защото се надявам работата за напред да е предимно върху нормативни документи.

rosty_sz
    Преди 11 часа

"Колеги, след като вчера и днес успях да прегледам 2/3 от семействата си установих, че сезона е започна малко по-рано от очакваното. Във връзка с това свалям рязко темповете на работа по политиките в пчеларството. Ще се опитам да съм информиран и да участвам в дискусиите, но със сигурност няма да съм на 100% адекватен. Извинявам се предварително и вярвам, че ме разбирате."

След като поплувахме в морето от инфо, сега ще сме у ряката.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    rosty_sz
    Преди 11 часа

"Колеги, след като вчера и днес успях да прегледам 2/3 от семействата си установих, че сезона е започна малко по-рано от очакваното. Във връзка с това свалям рязко темповете на работа по политиките в пчеларството. Ще се опитам да съм информиран и да участвам в дискусиите, но със сигурност няма да съм на 100% адекватен. Извинявам се предварително и вярвам, че ме разбирате."

След като поплувахме в морето от инфо, сега ще сме у ряката.
    У ряката пак ще топим краката, но на мен ми се струва, че пчеларите/95%/ постоянно гледат някакъв мираж на пресъхнал оазис.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    У ряката пак ще топим краката, но на мен ми се струва, че пчеларите/95%/ постоянно гледат някакъв мираж на пресъхнал оазис.

Където е капало пак ще капи и където е текло пак ще тече.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    По-скоро на Ростислав му се изпари мерака да бъде активист, защото осъзна, че не е готов на такава саможертва. Напомня ми на Илия Цонев, който отказа да отиде на едно важно пчеларско мероприятие, защото трябвало да си води внука на зоологическа градина.

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Рано или късно всеки осъзнава истината в: "Първите паднаха в кърви и последните станаха Първи!"
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Заслужил Автор
    Регистриран
    06.07.2011
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    По-скоро на Ростислав му се изпари мерака да бъде активист, защото осъзна, че не е готов на такава саможертва. Напомня ми на Илия Цонев, който отказа да отиде на едно важно пчеларско мероприятие, защото трябвало да си води внука на зоологическа градина.
    Не, не му е паднал ентусиязма. А желанието да запознава широката пчеларска общественост с работата на ЕКСП в Министерството изразява в един друг ФОРУМ. Защо ли.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Пламен Керчев Виж публикацията
    Не, не му е паднал ентусиязма. А желанието да запознава широката пчеларска общественост с работата на ЕКСП в Министерството изразява в един друг ФОРУМ. Защо ли.

Ще му мине.Днес казаха,че 60% ще се увеличат парите за пчеларите.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Пламен Керчев Виж публикацията
    Бързо казвай къде, аз съм му голям фен.

пп. Както съм писал, Левски ако беше като тях, щеше да е жив. Направо ми е мъчно вече, не ги срещам и у фейсо.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Виждам че ми се спряга името отново. Не ми е спаднал ентусиазма нито съм се отказал. Работата в обществена полза къща не храни. Тя е по желание и по възможност. В момента се изчерпа възможността, защото сезона започна, а аз съм истински пчелар с реални семейства и с реална работа по тях. Ако искате ме разбирайте, ако искате не. Не ми пука особено, най вече за шепата вечни мрънкачи.
    Успешен сезон.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •