Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 4956

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    ЦЕНА НА МЕДА

Абе тая тема много замрела нещо. Май, откак се разбра за 60-те еврака, никой не произвежда и не продава мед. Ама май и никой не купува.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    ЦЕНА НА МЕДА

Абе тая тема много замрела нещо. Май, откак се разбра за 60-те еврака, никой не произвежда и не продава мед. Ама май и никой не купува.
    Аз сега храня с мед и не съм се интересувал дали някой купува.
    Идеята ми е да ги развия до края на февруари и да слагам прашецоуловителите. Те още от сега носят прашец.
    Същевременно ще настоявам, за опрашване да се иска доказателство.
    Пример: добил си 1кг. прашец – опрашвал си и получаваш 60лв.
    добил си 2кг. прашец – опрашвал си и получаваш 120лв.
    Не си добил прашец – не си опрашвал и получаваш макари.
    Като гледам сайта на Евден, май се готви да става диспечер на опрашването. Най-вероятно под нечие крило, но това са подробности.
    Не е лошо като идея. Европарите като минат през диспечера и после може и да не продължат.
    Абе опрашването е голяма работа.
    Изглежда Корчев е прав за тупането на чувалите, то опрашване, прах, тупане - се свързани неща. Накрая кой ли ще бъде опрашен?
    Та да се върнем на диспечеризацията. Изглежда доходна работа.
    Ще отида на магистралата, да се срещна с някоя труженичка и ще я помоля да ме свърже с нейния ДПБ ( Диспечер на Половата Борса ), малко да ми поразясни нещата.
    Нали и там плащането е за опрашване?

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията

Като гледам сайта на Евден, май се готви да става диспечер на опрашването. Най-вероятно под нечие крило, но това са подробности.
    Аз вече се обърках за какво се готви. Пледира, че всеки продаващ мед под 6 лв. е престъпник срещу себе си, та си викам : то затуй хората не продават вече.

Evden Nikolov Пчелар, който продаде качествен полифолрен мед на цена под 6.00лв./кг. да знае, че е престъпление срещу самия него!!!

Малко със закъснение , ама то у фейса котката ако си загуби котетата си не мой ги намери.
    Този пост е редактиран от ch.atanasov; 23.02.2019 в 22:17.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Аз вече се обърках за какво се готви. Пледира, че всеки продаващ мед под 6 лв. е престъпник срещу себе си, та си викам : то затуй хората не продават вече.
    Щом ти си се объркал, представяш ли си на него какво му е?
    Трудно се подреждат пчеларските продукти по номера: кой номер 1, кой номер 2.
    То аз броя даже не им знам.

Заслужил Автор
    Регистриран
    03.09.2016
    Пчеларски район
    Стара Загора,Чирпан
    Е само аз ли останах престъпника дето продава мед между 4 и 6 лева? Уж никой не продава пък медът ми не върви и то на тези цени,че до пролетта не го ли продам трябва рамките без основи да им ги слагам, Трагедия!

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от demonj Виж публикацията
    Е само аз ли останах престъпника дето продава мед между 4 и 6 лева? Уж никой не продава пък медът ми не върви и то на тези цени,че до пролетта не го ли продам трябва рамките без основи да им ги слагам, Трагедия!
    Не си само ти , но другите са в нелегалност. Хванали са шумата.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата

Evden Nikolov Пчелар, който продаде качествен полифолрен мед на цена под 6.00лв./кг. да знае, че е престъпление срещу самия него!!!
    Аз продавам. На 10 лв. и нямам намерение да го свалям. Та човека е прав. Който иска, може и да го подарява.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Аз продавам. На 10 лв. и нямам намерение да го свалям. Та човека е прав. Който иска, може и да го подарява.
    Еми то твоя е като оня турския-5000 евро килото. Те вадят по 5 гр. от кошер , пък ти на 5г. веднъж.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Еми то твоя е като оня турския-5000 евро килото. Те вадят по 5 гр. от кошер , пък ти на 5г. веднъж.
    Ако изследват турския и моя мед, ти гарантирам, че разлика няма да има. Бас хващам. А кой ти е казал, че вадя на 5 г. веднъж ми е чудно?

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Аз продавам. На 10 лв. и нямам намерение да го свалям.
    Ако "чукнеш" и ДДС-то като професор Янчовски, хептен ще онемеем.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •