Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 8061

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    При тия хиени добре се изказа момчето.Има още по какво да работи,аз затова ще спра да го критикувам да му дам шанс.Абе Румба не се знае,знаели се от коя трънка какъв заек ще изкочи.Гледай и на него съм почнал Бати да му викам.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Почетен Автор
    Регистриран
    21.10.2014
    Пчеларски район
    Община Драгоман, Софийска област, 615м. надм.вис.
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    При тия хиени добре се изказа момчето.Има още по какво да работи,аз затова ще спра да го критикувам да му дам шанс.Абе Румба не се знае,знаели се от коя трънка какъв заек ще изкочи.Гледай и на него съм почнал Бати да му викам.
    Дака, Матеев е прав когато обясняваше как една промяна на закона(не всяка разбира се), води до пренаписване много други текстови и наредбите към тях. Това не трябва да се прави бързо и недомислено. Ще се пръкне кофти проект, а има сигнали за това и когато го върнат след първо четене, няма да има обсъждане. Тогава ще си вкарат в проекта всичко каквото ги устройва. От бързата кучка и търтовка не става!
    Този пост е редактиран от rumenggr; 09.02.2019 в 20:23.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Защо да ми се е разминало?Аз нищо лошо не съм направил.Слушам си музика,пийвам си ракийка,мезя си.Или текстовете ги дразни някои колеги.Може да се виждат в тях?
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 18 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 18 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •