Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 349

Преглед на хибрид режима

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Предотвратяване на такова нещо е невъзможно към днешно време, поне от трибуната на един форум. Така че си пия ракията. У нас, някой с пари и власт, като си науми нещо, ще го направи, чак после, като се вземат парите, ще го отчете като грешка на колективното ръководство. Тогава отговорност нула.
    То в България някой науми ли си нещо и става. Без значение какво мисли народа. Важно е келепир да има. Та аз само питам, както писах по - горе, че и другите да знаят. Но те щели да ходят в другия форум. Да бееее. Те там ще ви посрещнат с бъклица и дрян.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    То в България някой науми ли си нещо и става. Без значение какво мисли народа. Важно е келепир да има. Та аз само питам, както писах по - горе, че и другите да знаят. Но те щели да ходят в другия форум. Да бееее. Те там ще ви посрещнат с бъклица и дрян.
    Не говорим за посрещане и изпращане, а за информиране, и тъй като Рости не иска да пише тук по негово усмотрение, му предложих да е на другото място. Аз понеже не искам да съм прекален оптимист, искам да съм информиран, защото оптимизма е по-скоро липса на информация.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Не говорим за посрещане и изпращане, а за информиране, и тъй като Рости не иска да пише тук по негово усмотрение, му предложих да е на другото място. А аз понеже не искам да съм прекален оптимист, а искам да съм информиран, защото оптимизма е по-скоро липса на информация.
    Дай си ми куклите, на ти си парцалите. Тук няма ли нужда от информация? Всеки си прави някакви ей такива и после другите му пречели и не го разбирали. В този форум няма ли да се обидят, че не ги ебават. Значи Матеев, като е казал нещо и форума е на Матеев, и няма да пишем тук? Ами пиши, изкарай информацията която имаш, забий я на другият в челото и докажи, че не е прав. Матеев и той каза, че има информация за обратното, но така и не я пусна. Само се хапят като мъжки магарета, а нищо налице. Аз ще ходя в другия форум - ми ходи, те там те чакат с разтворени обятия и само ще ти пляскат с ръце. Мушингии, мушингии и пак мушингии.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •