Предотвратяване на такова нещо е невъзможно към днешно време, поне от трибуната на един форум. Така че си пия ракията. У нас, някой с пари и власт, като си науми нещо, ще го направи, чак после, като се вземат парите, ще го отчете като грешка на колективното ръководство. Тогава отговорност нула. Тоя филм го гледам, откакто имам спомени.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Не говорим за посрещане и изпращане, а за информиране, и тъй като Рости не иска да пише тук по негово усмотрение, му предложих да е на другото място. Аз понеже не искам да съм прекален оптимист, искам да съм информиран, защото оптимизма е по-скоро липса на информация.
Дай си ми куклите, на ти си парцалите. Тук няма ли нужда от информация? Всеки си прави някакви ей такива и после другите му пречели и не го разбирали. В този форум няма ли да се обидят, че не ги ебават. Значи Матеев, като е казал нещо и форума е на Матеев, и няма да пишем тук? Ами пиши, изкарай информацията която имаш, забий я на другият в челото и докажи, че не е прав. Матеев и той каза, че има информация за обратното, но така и не я пусна. Само се хапят като мъжки магарета, а нищо налице. Аз ще ходя в другия форум - ми ходи, те там те чакат с разтворени обятия и само ще ти пляскат с ръце. Мушингии, мушингии и пак мушингии.
Много вярна мисъл. Така ще стане и с новата работна група, в която ще влязат и новите 6 човека. Общо групата ще стане над 20 човека, което автоматично означава, че всяко едно събрание ще е една безкрайна говорилня и нищо повече. Започвам да се замислям, че МЗХГ нарочно го направиха този номер с многото хора, за да активират принципа РАЗДЕЛЯЙ и ВЛАДЕЙ. Така крайният резултат от всяко едно обсъждане ще е налагане на волята на МЗХГ, а от пчеларска гледна точка ще има ТОТАЛНА БЕЗОТГОВОРНОСТ. Групата ще приема фалшиви и некачествени решения и никой няма да е отговорен за това.
Колкото до "вождовете" - просто бройката им се увеличи с още 6 имена, и сега пчеларите вече ще има кого да оплюват. Така стана и предния път - след появата на мене и на Куменов всички започнаха да ни оплюват, и забравиха за старите 7 вожда. Сега вече е време хората да забравят и за нас и да започнат да оплюват новите 6 вождове. Все пак те дойдоха на власт защото ние старите уж "нищо не направихме". Сега ще ги видим новите колко струват, но трябва да са наясно, че летвата вече е повдигната много на високо.
Кой това, Народното събрание ли? По Ботев:
"Чунчуру ведере на куку ведере, чунчуру дупка напълни копанка. Що е то?- Подновеното "Книжевно дружество" в Браила.Родило се, не шава; яде, пък не става. Що е то?- Нашата екзархия.Уста няма, а яде; ръце няма, а краде. Що е то?- Добродетелната дружина."
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))