Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 95

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Значи проблема ти е решен. Само трябва нещо да раздвижва водата. Не, че не се движи и сега, но трябва да е принудително за да се уеднаквява постоянно. Мисля, че няма да има кой знае каква разлика от горния и долния край на това разстояние, но все пак.
    И капак ако измисли да сложи, май ще е по-добре, но той си знае най-добре. Имам един колега, който си умира от кеф да си майстори разни неща. Понякога му давам съвет за очевидни негови грешки, които допуска и така му се усложнява работата, но той така и не поема, просто защото си е наумил да го прави по трудния начин, доставящ му удоволствие. Сега вече просто го наблюдавам и не му се меся, а му се възхищавам на неизчерпаемата сила, която влага, за да направи нещо винаги по трудния начин. Не, че не успява, просто време минава. Агро не се засягай, просто ме кефи ентусиазма ти!

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    И капак ако измисли да сложи, май ще е по-добре, но той си знае най-добре. Имам един колега, който си умира от кеф да си майстори разни неща. Понякога му давам съвет за очевидни негови грешки, които допуска и така му се усложнява работата, но той така и не поема, просто защото си е наумил да го прави по трудния начин, доставящ му удоволствие. Сега вече просто го наблюдавам и не му се меся, а му се възхищавам на неизчерпаемата сила, която влага, за да направи нещо винаги по трудния начин. Не, че не успява, просто време минава. Агро не се засягай, просто ме кефи ентусиазма ти!
    Такъв като агро срещам за първи път. Мислех си, че само аз съм луд, но той ме застреля от раз. Направо му се радвам като гледам как твори. Браво.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •