Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 8061

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Като казах 6лв+ да ти кажа какъв сън сънувах преди да ги отпуснат.
    Събрали се едни извесни лидери на едни пчеларски организатори,но повечето био и все гулеми на бройка.
    А аз там от страни покрай тях.
    Тоя БИО-то вика:
    Колеги дайте да направим нещо,че парите ми малеят.Тая сахар не е като преди години едвам 0,5гр вадя от кило.
    Тоя с многото семейни пчелини веднага скокна и се развика:
    ДеСаМи,ДеСаМИ...
    В тоя момент спокойно един голям Майко производител и рече със спокоенен глас.Ако не бях аз къде щяхте да сте вие сега така,че без мен не вземате с мен вземате.
    Реших и аз да се обадя,че ще вземат от моите пари и се опитват да ме ограбят,те веднага ме подлепиха:
    Ти толкова пари кога си виждал,парите развалят човека и др.
    Леле че като ми падна пердето и се засилих към тях и тъкмо ги бях подлепил арабийската алармата ми звънна да ставам да одя на пчелина/все някой трябва да работи/.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Като казах 6лв+ да ти кажа какъв сън сънувах преди да ги отпуснат.
    Събрали се едни извесни лидери на едни пчеларски организатори,но повечето био и все гулеми на бройка.
    А аз там от страни покрай тях.
    Тоя БИО-то вика:
    Колеги дайте да направим нещо,че парите ми малеят.Тая сахар не е като преди години едвам 0,5гр вадя от кило.
    Тоя с многото семейни пчелини веднага скокна и се развика:
    ДеСаМи,ДеСаМИ...
    В тоя момент спокойно един голям Майко производител и рече със спокоенен глас.Ако не бях аз къде щяхте да сте вие сега така,че без мен не вземате с мен вземате.
    Реших и аз да се обадя,че ще вземат от моите пари и се опитват да ме ограбят,те веднага ме подлепиха:
    Ти толкова пари кога си виждал,парите развалят човека и др.
    Леле че като ми падна пердето и се засилих към тях и тъкмо ги бях подлепил арабийската алармата ми звънна да ставам да одя на пчелина.

Ти
    Кво да ти кажа, за съжаление е така в милата ни родина, все келепира се гони, все се гледа от къде да се вземе нещо ей тъй, ако може за без пари и още какво ли не. Само сопата ще оправи работата, не ни трябват писани правила!

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 9 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 9 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •