Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 8068

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Ами където попадна в ранглистата. Ти какво мислиш, че ще се правя на месия ли? ААА не. Аз съм си един от многото любители, занимаващи се с пчели, запълвайки си времето. Жената ме накара, та да не мисля за глупости.

Ясно,няма да стгнем до дебат и то защото си знаем и кътните зъби почти,но ще те попитам друго.Аз има 50 10р. ДБ ти имаш 40 12р Друг има 50 Рутовки а друг 8 р. ДБ.Ще е справедливо ли заради бройката единия де е хоби единия да е профи?
    п.п.Не съм включил алпиците и майко производителите,че нещата там са други.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Ясно,няма да стгнем до дебат и то защото си знаем и кътните зъби почти,но ще те попитам друго.Аз има 50 10р. ДБ ти имаш 40 12р Друг има 50 Рутовки а друг 8 р. ДБ.Ще е справедливо ли зарада бройката единия де е хоби единия да е профи?
    п.п.Не съм включил алпиците и майко производителите,че нещата там са други.
    Критерий - брой семейства. Сега не ми развивай теориите на две рамки, на пет рамки и т.н. Работата опира и до контрола, който у нас е доста занижен, че на моменти и липсва. По принцип говоря, не само в пчеларството.
    И като вземеш да се хващаш за детайлите... Аз просто давам идея, която по-умни глави могат да формулират и предложат да влезе в закона. Та пак казвам - брой семейства, но може разбира се да се прибавят и други критерии, документално доказан стаж, образование (квалификация) и т.н. Абе ти нали си играл по програми и знаеш какви са там изискванията, аз не ги разбирам.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Критерий - брой семейства. Сега не ми развивай теориите на две рамки, на пет рамки и т.н. Работата опира и до контрола, който у нас е доста занижен, че на моменти и липсва. По принцип говоря, не само в пчеларството.

А да бе да не ти развивам,а уж искаш всичко да не е по 6лв+.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    А да бе да не ти развивам,а уж искаш всичко да не е по 6лв+.
    Опаа, сетих се и за още един критерий - брой постове във форумите, соц мрежи и т.н. Тогаз ще те огрее да станеш проф.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Опаа, сетих се и за още един критерий - брой постове във форумите, соц мрежи и т.н. Тогаз ще те огрее да станеш проф.

Отклони тема.Аз знаеш добре,че по канон нямам право да противореча на Месията,но на теб ще ти кажа не съм решил не съм станал/КУПИЛ/

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Отклони тема.Аз знаеш добре,че по канон нямам право да противореча на Месията,но на теб ще ти кажа не съм решил не съм станал/КУПИЛ/
    То там пари трябват, а ти не си по даването. Нали казваш, че пари и страх нямаш?

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    То там пари трябват, а ти не си по даването. Нали казваш, че пари и страх нямаш?

Аз затова по цял ден за това търкам билетчета по цял ден все пак съм държавен служител и нямам много работа.Белким забогатея.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    А къде трябва да я платя тази такса за заявлението за макс. капацитет - в кметството ли, заедно с другите документи като подавам, или на друго място да ходя да я плащам и подавам заявлението? (Ще черпя, то се е видяло!!!)

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    Колеги, да Ви попитам( сериозно): Като регистрирам пчелин, мога ли да напиша повече кошери отколкото всъщност имам? Идва ли изобщо някой да ги брои, особено сега, зимата, колко са живи и колко умрели....да напиша примерно 45 вместо 30. Благодаря предварително!

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от Илиев Виж публикацията
    Колеги, да Ви попитам( сериозно): Като регистрирам пчелин, мога ли да напиша повече кошери отколкото всъщност имам? Идва ли изобщо някой да ги брои, особено сега, зимата, колко са живи и колко умрели....да напиша примерно 45 вместо 30. Благодаря предварително!
    Като тръгнеш да се регистрираш си плати такса /не е голяма/ и заяви максималния капацитет който може да ти разрешат и реалния брой пчелни семейства.Като ти дойде комисия да види за какво става дума си пише Бай Илиев има 30 налични семейства ма му се издава удостоверение например за 100капацитет на животновъдният обект.Пък никой не те задължава да ги правиш сто завеждашси дневник и ветеринарно джипи като ти идва напролет и наесен за профилактични прегледи ще ти пише реални брой.А ако ти се налага отиваш при оф.вет.л-р. ако ветеринарното ти джипи няма достъп до актуализация на данните във ВетИС подаваш си декларация 87 и си пишеш точния брой актуализират ти се и те така.Нищо сложно не се плаши ветеринарите са разбрани хора и уважават пчеларите.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 23 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 23 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •