На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Аз като му казвам на Евгений,че ще си намерим схемата той не ме отрази въобще.Ама аз се уча от тях.Те постоянно са там.
Днес чух да се пее от власи роми/комшии/ https://youtu.be/5W6fE8aGJF4 ако не знаеше кой пееше щях да помисля ,че са Патриоти или ВМРО.След като свърши музиканта или там къв беше прикани празнуващите да изброят всички затвори по градове в България.Няма такава държава да знаете колеги от моята черга.
п.п.Записи и компромати дал господ с тия модерни технологи.![]()
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
Като казах 6лв+ да ти кажа какъв сън сънувах преди да ги отпуснат.
Събрали се едни извесни лидери на едни пчеларски организатори,но повечето био и все гулеми на бройка.
А аз там от страни покрай тях.
Тоя БИО-то вика:
Колеги дайте да направим нещо,че парите ми малеят.Тая сахар не е като преди години едвам 0,5гр вадя от кило.
Тоя с многото семейни пчелини веднага скокна и се развика:
ДеСаМи,ДеСаМИ...
В тоя момент спокойно един голям Майко производител и рече със спокоенен глас.Ако не бях аз къде щяхте да сте вие сега така,че без мен не вземате с мен вземате.
Реших и аз да се обадя,че ще вземат от моите пари и се опитват да ме ограбят,те веднага ме подлепиха:
Ти толкова пари кога си виждал,парите развалят човека и др.
Леле че като ми падна пердето и се засилих към тях и тъкмо ги бях подлепил арабийската алармата ми звънна да ставам да одя на пчелина/все някой трябва да работи/.![]()
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
В момента има 16 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 16 гост (и))