Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 2387

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    02.09.2016
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Брей-й-й-й... Видях една пчела с прашец. При мен такова чудо още няма.

Бат Янчо, може ли една приятелска критика?
    Може и да не може, и да яма после бой, ама да си кажа. Стар фотограф съм, и много дразни когато правиш видео, да държиш джи-ес-ема си вертикално. Полученото видео е тясноформатно и голяма част от пространството, което снимаш се изразва. Ако искаш видеотата ти се гледат от повече хора, дръж джи-ес-ема си хоризонтално, когато правиш видео. Така заснетият образ ще бъде широкообхватен, ще обхваща целият обем на екрана и ще бъде пределно приятно за окото.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от smsi-h Виж публикацията

Може и да не може, и да яма после бой, ама да си кажа. Стар фотограф съм, и много дразни когато правиш видео, да държиш джи-ес-ема си вертикално. Полученото видео е тясноформатно и голяма част от пространството, което снимаш се изразва. Ако искаш видеотата ти се гледат от повече хора, дръж джи-ес-ема си хоризонтално, когато правиш видео. Така заснетият образ ще бъде широкообхватен, ще обхваща целият обем на екрана и ще бъде пределно приятно за окото.
    Благодаря за съвета, ще го имам в предвид,но трудно докато си ям обяда да снимам с една ръка . Не е една повече са. В момента е облачно 12*.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от smsi-h Виж публикацията

Еее, и аз му правих забележка, но той не я прие. Знам ли? Теб може и да те послуша.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Еее, и аз му правих забележка, но той не я прие. Знам ли? Теб може и да те послуша.
    Липсва ти подхода на smsi-h

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Липсва ти подхода на smsi-h
    На някои хора и друго им липсва, но аз се съобразявам с тях.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    Съвсем лежерно и спокойно са ги прегледали - по 50 кошера на човек за 3 часа, демек по 17 кошера на час - средно по около 3 минути и половина за преглед на кошер - нормално си е!!

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Илиев Виж публикацията
    Съвсем лежерно и спокойно са ги прегледали - по 50 кошера на човек за 3 часа, демек по 17 кошера на час - средно по около 3 минути и половина за преглед на кошер - нормално си е!!

Илиев,те тея хора не знаят какво имат в кошерите и след 1 седмица какво могат да очакват да има.Сега сем се обзаложил на две отводки с едно тарикатче,че до 1 месец време семействата ще ритнат на зад малко.

п.п.Аз по тела казах какво трябва да направят.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Аз за 3 мин. само капака и подкапачната свалям 15 мин. на кошер е нормално за мен.

Потребител
    Регистриран
    26.04.2011
    Уважаеми колеги при осведомителния преглед на 09.03.2019 установих в един кошер че са заложили маточници за самосмяна които им остават няколко дни да се излюпят майки.Въпроса ми е имали някой подобен случай по това време и майката ще успеели да се оплоди и въобще как процедирате при такъв случай?

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •