Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 8061

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Понеже Рости ме замоли да не цапам темата с протеста реших да напиша тук моето мнение от последните прочетени няколко поста.Модернизатора ако прецени може и да го прехвърли.Да предположим,че тая година при нас са посяли 600дка слънчуфка то разрешава да има квота в землището на 500 кошера,но на следващата арендатора посее тикви 600дка квотата няма ли да падне на 100кошера?Според мен трябва първо в закона да се уточни кое точно е пчелно семейство.Защото сега даже и 3 рамков се води за такъв.След това трябва според мен да се приеме в закона кой е Хоби и кой Профи.Хубаво е да се сменят наименованията щото и мен много ме дразнят.Хоби пчеларите да са до 136-150 бр,а профитата над тая бройка.Всеки профи трябва да се задължи на всеки 100 кошера да назначи един работник.Какво ще каже това.Имаш 450 кошера трябва да назначиш 3-ма на трудов договор.Така напримерно аз няма да се претеснявам,че профито си отглежда добре пчелите и не е развъдник на болести.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    ,но на следващата арендатора посее тикви 600дка квотата няма ли да падне на 100кошера?.
    Ю бре Дака,че те тиквите са,като твоята- раждат(отделят нектар) по много.Ми,я ако са 600дк. тиквички-цвят до цвят....охоооо.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Ю бре Дака,че те тиквите са,като твоята- раждат(отделят нектар) по много.Ми,я ако са 600дк. тиквички-цвят до цвят....охоооо.

Майсторе,вода си искат от мен да знаеш.А и тъпчиш милините докато обслужваш кошерите.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Някой знае ли колко щеше да ми е заплатата без всичките тези хора дошли от цялото БГ.
    По всяка вероятност голяма Атананов,но пък без тия хора за тия пари колко работа ще трябваше да свършиш?

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Е с това ще го шашнем 101%.Благодаря,приятелю която ръка е давала да знаеш,че и ще вземе.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от koragroup Виж публикацията
    Имам сковани 400 рамки, чакат обтелване. Остават още 1000 за дупки, коване и тел... Сувсем скоро "ше ви ева и форума и сичкото"...
    https://pchelari.com/forum/album.php...turecomment_15
    Все съм попадал на екземпляри, ама на такъв кмет не съм! Машала!
    Това, че не можеш да работиш с форумните опции, а пущаш по два поста със скрииншот един след друг, ние не сме виновни.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Незнам кои са за жълти и кои за бели стотинки, но почнаха много да си пречат. Колегите-де. Ако не им пуснат някой лев за опрашване, ще вият на умряло, щото семейства хранят.
    Те пчелите съм им гладни ти семейства да хранят.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 14 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 14 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •