а може ли така докато си бъбрим културно(знам че мястото му не е тук ама к'о да се прави) като пълен аматьор да ви запитам: Понеже тук-там мяркам някакви цифри будещи удивление, граничещо на моменти и с чистосърдечно възхищение, примесено и с доза умиление, как аджеба се вади нектарен стоков мед от места/пчелини с 200-300, даже понякога 500 до 1000, а в редки случаи и до 2000 семейства?![]()
Не смея днес да мъцна колеги.Никога не съм вярвал,че ще се намерят толкова много хора да се застъпят за мен.Мога само да ви Благодаря за това което почувствах днес.Вярно било,че една блага дума стигала човек да се чувства щастлив.Ще ви споделя и как се чувствах преди да се застъпите за мен.Също чувам чичко Сталин за човека и проблема,но сега съм много радостен и по тоя повод ще си сипя една от Професорската за ваше здраве и за моя кеф.Наздраве колеги.
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
Рости,как мина лекцията?Нашето момче как се предстви или ще носи само табели с надпис за 480лв?Шегувам се не я намирам в нета.
![]()
В момента има 19 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 19 гост (и))