Добре дошли в Българският форум за пчелари.

Вижте резултатите от анкетата: Ще присъствате ли на протеста на 10.12.2018

Гласували
64. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

27 42.19%
  • Ще си помисля

4 6.25%
  • Не

33 51.56%
Резултати от 1 до 10 от общо 864

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    http://bnr.bg/vidin/post/101072006/p...LKzCXqOHITq5P4

Вижте това в потвърждение дали работят с организациите.
    Е, че работят- работят. Това със замърсяване на генофона , какво е. С майки от Словения, Германия, щели да вкарат болести, ще умра от смях.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Е, че работят- работят. Това със замърсяване на генофона , какво е. С майки от Словения, Германия, щели да вкарат болести, ще умра от смях.

Не е смешно ако Чичо Гошо ти постне някой линк за патогените.А аз мога да ти обесня от личен опит какво е сеч от по агресивни пчели от нашите.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Не е смешно ако Чичо Гошо ти постне някой линк за патогените.А аз мога да ти обесня от личен опит какво е сеч от по агресивни пчели от нашите.
    Ей, 'ай сопри се малко! Кога се майтапим, се майтапим, когато говорим сериозно седи и попивай, без да остроумничиш!

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Ей, 'ай сопри се малко! Кога се майтапим, се майтапим, когато говорим сериозно седи и попивай, без да остроумничиш!

Сериозен съм.Къде видя,че се лигавя.Аз съм твърдо против вноса на пчелни майки освен тия приетите.За някой друг килограм мед от алчност знаеш ли какво може да се случи до 5-10г?Мисля,че имаме доста добри майко производители.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Сериозен съм.Къде видя,че се лигавя.Аз съм твърдо против вноса на пчелни майки освен тия приетите.За някой друг килограм мед от алчност знаеш ли какво може да се случи до 5-10г?Мисля,че имаме доста добри майко производители.
    Регистрирани или не, но май-най хубавите са собствените.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Като гледам доста се насели темата, явно всички проявяват желание да се запознаят. Рости изказа своите оправдания, но има други, които явно и те могат да ни "светнат", ама само сеир гледат, а после сме били мрънкалници. За да не съм погрешно разбран, тук не визирам Атанасов!

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Като гледам доста се насели темата, явно всички проявяват желание да се запознаят. Рости изказа своите оправдания, но има други, които явно и те могат да ни "светнат", ама само сеир гледат, а после сме били мрънкалници. За да не съм погрешно разбран, тук не визирам Атанасов!

Тук съм съгласен с теб на 1к%,но по мои наблюдения след 3-4 мнения които са в ущърб на някой се пише в проблеми на форума.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •