Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
Може би да се направи тема специално за обсъждане на промени в закона. А може и да има такава, ама да не се сещам за нея в момента. Все едно, изказал съм вече /пост 733/ мнение, че минимална изкупна цена няма как да се организира. Реализирането на практика на такава разпоредба как си го представят създателите на този текст, ми е интересно да го чуя. Такова нещо рано или късно ще опре до субсидирана с пари от бюджета цена на меда. Останалите данъкоплатци дали ще са съгласни? По тази логика, както вече съм писал, субсидии ще поискат и производителите на долни гащи. Как ще им откажете? Субсидия за опрашване е добре, но няма как да се дава урбулешката на калпак /брой кошери/. Трябва да има някакъв логичен критерий, иначе /пак в пост 733/ ще се сдобием с кошери във всеки селски двор, чакащи за субсидия. Не е като да не сме го гледали този филм. Преди няколко години пуснаха субсидия за тикви и по документи се засяха огромно количество. Естествено, веднага го премахнаха и се отчете за грешка. Само не знам какво стана с произведените тикви, няма толкова складове да ги съберат.
Когато решите, че някакъв въпрос е за нова тема, просто не се чудете. Направете я. Ако не знаете как питайте.
А що се отнася за реколтата от тиквите. В парламента е.