Добре дошли в Българският форум за пчелари.

Вижте резултатите от анкетата: Ще присъствате ли на протеста на 10.12.2018

Гласували
64. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

27 42.19%
  • Ще си помисля

4 6.25%
  • Не

33 51.56%
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 864

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    3.ВЪВЕЖДАНЕНА ИЗИСКВАНЕ ЗА ЧЛЕНСТВО В ПЧЕЛАРСКА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА УЧАСТИЕ В МЕРКИ ЗА ПОДПОМАГАНЕ
    ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА
    Колко жалко!!!!!!!!

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    "Каквото и да ви говорят, да знаете, че става дума за пари"
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    "Каквото и да ви говорят, да знаете, че става дума за пари"
    А, не , сега нещата тръгват от долу.

пп. аз не съм виждал река да ходи към баира, ама знам ли.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    А, не , сега нещата тръгват от долу.

пп. аз не съм виждал река да ходи към баира, ама знам ли.
    Атанасов всеки който има малко желание може да влезе в Европейски парламент и да види и за пчелите и мнения и предложения и доклади колко щеш.
    Но тия дни четох някъде че Германия е от водещите за Европейската обшност по производство за мед ама професионалните и пчелари са под 1%.Интересно нали.

П.П.Купи ли си табели да си идентифицираш кошерите.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията

П.П.Купи ли си табели да си идентифицираш кошерите.
    Засилих се но видях това :

7.ОТПАДАНЕ НА ЖЪЛТИТЕ ТАБЕЛКИ

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    А аз даже днеска си регистрирах номерата в БАБХ, че нещо са подгонили ветеринарните доктори да ги проследяват. Ефекта от протестите почна да се проявява - държавата се е загрижила за пчеларите и започва да взема първите мерки. Не се съмнявам, че ще има и други мерки и мярки. Ама, както каза Васил Михайлов в оня стар филм - за да получиш, трябва да дадеш. Всичко е любов /необяснима/. Само не знам какво ще даваме, като няма пари.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    А аз даже днеска си регистрирах номерата в БАБХ, че нещо са подгонили ветеринарните доктори да ги проследяват. Ефекта от протестите почна да се проявява - държавата се е загрижила за пчеларите и започва да взема първите мерки. Не се съмнявам, че ще има и други мерки и мярки. Ама, както каза Васил Михайлов в оня стар филм - за да получиш, трябва да дадеш. Всичко е любов /необяснима/. Само не знам какво ще даваме, като няма пари.
    Лошото в случая, че ще дават тези, на които не им е трябвало нищо. Нито пари, нито държава, която да им ги дава. Да си иска/държавата/ от там, където е давала и да и изпълняват безумиците те. Или май ще изляза прав като казах, че протестите се командват/създават отгоре, а не отдолу. Както си и е.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    https://www.bnt.bg/bg/a/izchezvat-li...omfgv-kQ6VswKQ

Ще умра от смях. " пчеларите се притесняват, че се внасят пчелни майки ( семейства ) от чужбина ." И кои пчелари моля --Калоян Кисов.
    Добре ли чувам - 900 000 регистрирани семейства, а бяха доскоро 700 000. Пчеларството май загивало - а ? Дрън- дрън .

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    https://www.bnt.bg/bg/a/izchezvat-li...omfgv-kQ6VswKQ

Ще умра от смях. " пчеларите се притесняват, че се внасят пчелни майки ( семейства ) от чужбина ." И кои пчелари моля --Калоян Кисов.
    Добре ли чувам - 900 000 регистрирани семейства, а бяха доскоро 700 000. Пчеларството май загивало - а ? Дрън- дрън .
    Не трябва да набъркваш Кисов, той си пази хляба, но за съжаление Кънев вместо да защити пчеларската гилдия със премахване на забраната, обикновенния пчелар да може да продава отводки и майки, като инициатор на новата работна група той застава зад интересите на майкопроизводителите. Наистина е редно да се спазва закона и да не се купуват майки от вън, но да се освободи вътрешния пазар и да може тия в сивата икономика да излязат и да декларират доходи, а майкопроизводителите да си вдигнат качеството и да продават по скъпи майки, но по качествени.
    Този пост е редактиран от tarty; 14.01.2019 в 20:34.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •