Друмев има много даскали и в лутането на кой напътствията да прилага, се налага да импровизира, ама ей на... беломъди сакарци.![]()
Там си, па те нема, не съм те засичал
Иначе лошото на това да хвърляш по едно око, е че ти остава само едно, при следващо хвърляне.. , а бе математика некаква, кой ли брои
Шегувам се (модерен лаф и в двата форума).
Той Друмевски за това му казва"модернизатора".
Гледам си оротите кой къде ходи, та да ви питам какво стана с Гогол никакъв го няма, честно казано ми липсва.
Малко задачи гоних и заради това помолих Барков да го качи.Това е проблемния ми кошер за който писах.Подмора продължава само ми е чудно как при тия темперетури ниски подмора излиза на вънка.Тоя кошер все още е силен на около 5 рамки покритие пчели.Кълбото е в южната част на кошера а подмора основния беше в северния.Бях стеснил с още с едно трупче сега съм го махнал.
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
Да бе, знам. Експериментира, но връз чужди кошери. Инак тези килограми само ги сънува, а сутрин като стане, пак е в ... нисък старт. Все пита, все поема, а нищо не отвзема и я кара пак по сиромашкия тертип. Иска нещо да направи, ама все без инвестиция да се случи. Тарикат е той, ама на баламите вода носи.
А кой е видял какво прилагам?Стигнах над 100кг при лоши години при добра 55кг мисля,че няма да са проблем.
Но дай да обсъдим клипа,а напролет ще говорим за добивите.За мен първия подмор е бил от разделянето на кълбото.Тоя кошер е зазимен с много перга като казвам много имам предвид на 4-5 рамки.
След като продължава да има подмор всеки ден почвам да се съмнявам за вирусно заболяване.Другия вариянт е,че на Георги 1974 теорията за хранене с перга е вярна.![]()
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))