Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
Дончев, опитай да дадеш пример когато не съм отговорил на някой въпрос, а съм се направил на "ощипана мома"? Отговорил съм на всички въпроси, дори и на най-провокативните, най-дразнещите, и всички с иронични подмятания. След това имам ли право да кажа кой ме дразни и е нахален?
Само глупака не би слушал опозицията си, дали ще внимава и ще се съобразява с нея е въпрос на конструктивност на опозицията или иначе казано на нейната " тежест". Със всичките глупости включително и от снощи опозицията много "олеква".
Нямам предвид теб, че не си отговорил на някой, на нещо или каквото и да си казал. Говорих общо, че трябва проблемите да се разискват и да се държим нормално един спрямо друг, акцентирайки върху темата на диалога, а не качествата на опонента ни. Когато не сме съгласни с някаква теза и винаги нападаме опонента с какъв е той. Ами какъв е? Такъв като нас, с всичките плюсове и минуси. Всеки в даден момент е някакъв. Дразнещ, нахален, сприхав, гаден, долен, арен, готин, красив, вежлив и т. н...……….
Сега, каква е опозицията? В едни случаи е калпава, олекваща в други е добра, но пък управлението олеква и е слабо. И те така. Това е каруца с два коня. Ако единия поизостане, другия ще дръпне повечко и обратно, но ако и двата дръпнат ще е ОК. Затуй, че не може гледайки от високо да виним в момента опозицията. В момента толкова може, толкова прави. Лошото е когато върха не прави нищо, а опозицията е силна. Е ми - смяна на властта. А нещата ще потръгнат в добра посока, когато новите вземат главите на старите.