Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 6773

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Тея разкрачените да не са били по две майки бе? Нещо самосмяна ако е имало... Все си мислех че при ЛР трудно ще се случи, иначе при ДБ е по-разбираемо някак си... Тъй или иначе ако не устискат, минават в графа естествен подбор.
    Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
    Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от jordanov Виж публикацията
    Тея разкрачените да не са били по две майки бе? Нещо самосмяна ако е имало... Все си мислех че при ЛР трудно ще се случи, иначе при ДБ е по-разбираемо някак си... Тъй или иначе ако не устискат, минават в графа естествен подбор.
    Възможно е, за 2 съм сигурен че правиха късна самосмяна Септември понеже маркирах младата майка и може да е останала и старата за 3тия нямам идея. Имах един с 2 майки, но при него всичко е наред може да са махнали старата. Каквото стане, не ги мисля, аз до сега за 5 години нямам нито една загуба, но тази година изглежда ще наруша традицията, имам здравословни проблеми и не си свърших работата както трябва, но като те боли нямаш желание за работа.

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    А, щях да ти сложа палец нагоре че ти харесвам поста, ама туй накрая никак не ми хареса. Айде оправяй се и никви хамалогии! Работата не я мисли толкоз, Здравето на първо място!
    Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
    Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Това май месец ли го снима колека Бареков?Бая инверт е отишло тука. Майстора на такъв кошер винаги го третира с йод 6 каки а като гледам не ползваш неговите съвети.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Това май месец ли го снима колека Бареков?Бая инверт е отишло тука. Майстора на такъв кошер винаги го третира с йод 6 каки а като гледам не ползваш неговите съвети.
    Аз инверт до сега не съм ползвал. Не е задължително да храниш с инверт за да е силно семейството, при мен от 44 кошера само 4 са такива. Ех защо не бяха всички майка както тези 4те, също се отчетоха с по 4 магазина мед. Пролетта ще ги използвам за майки за отводките.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 21 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 21 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •