Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 152

Преглед на хибрид режима

Цитат Първоначално публикувано от The Chef Виж публикацията
    Две поредни години слагам комплекс В-50 и Methyl В-12 . Много добро развитие на кошерите ранна пролет и стабилни през лятото и есента . На тази препоръка попаднах в пчеларски форум или блог . Благодаря на колегата !
    Благодаря! Е това имах в предвид - кратко точно и ясно. Нали написах, че ми трябва за пролетно развитие. Има много рапица покрай мен, и всяка година с голям зор я хващам, и то с 20-30% от кошерите ми. Рапицата при мен цъвти около 15 април. За акация съм нямал проблем.

Почетен Автор
    Регистриран
    02.02.2015
    Цитат Първоначално публикувано от _Александър_ Виж публикацията
    Благодаря! Е това имах в предвид - кратко точно и ясно. Нали написах, че ми трябва за пролетно развитие. Има много рапица покрай мен, и всяка година с голям зор я хващам, и то с 20-30% от кошерите ми. Рапицата при мен цъвти около 15 април. За акация съм нямал проблем.
    За рапицата вече си закъснял и с витамини и без

Цитат Първоначално публикувано от barkov1982 Виж публикацията
    За рапицата вече си закъснял и с витамини и без
    Ти да не си ясновидец? от къде ти дойде тая мисъл?

Почетен Автор
    Регистриран
    02.02.2015
    Цитат Първоначално публикувано от _Александър_ Виж публикацията
    Ти да не си ясновидец? от къде ти дойде тая мисъл?
    Аз че не съм ясновидец не съм, но познавам човек който говори с ретроградния Меркурий. Ако искаш да разбереш дали съм прав и защо съм прав прочети всичките му постове и в двете стаи, Ако пак не ти стане ясно свържи се с него и той ще ти обясни

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Аз че не съм ясновидец не съм, но познавам човек който говори с ретроградния Меркурий. Ако искаш да разбереш дали съм прав и защо съм прав прочети всичките му постове и в двете стаи, Ако пак не ти стане ясно свържи се с него и той ще ти обясни

Малко грешиш.Повторението е майка на знанието.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Наблюдател
    Регистриран
    29.09.2018
    Пчеларски район
    Пловдив
    Е той,ако вложи толкова енергия в четене,може поне две висши да завърши...

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от Калеко Алеко Виж публикацията
    Е той,ако вложи толкова енергия в четене,може поне две висши да завърши...
    Бай Калеко тия от клана на великата мечка май имат в предвид че:
    Интензивността на полагане на яйца, и развитието на семействата, зависи преди всичко от силата на семействата, които са напуснали хибернацията или от тяхното състояние. Влиянието на стимулантите например кобалт и Б комплекс в кандито дадено на семейството върху количеството на потомството по това време е второстепенен въпрос.

Питам за витамини...... Какви планети дрънкате какви ясновидци. Само глупости и нищо съществено. Тук е по зле и от facebook. Целта на този форум не е ли да споделяме опит и знания или е за губене на време? Ако можеш да помогнеш-помагай, ако ли не недей да пречиш.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •