Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
Да те уважа и теб.

Направете кръжок на изстрадалия професионален пчелар. Следващото ви искане да бъде : признателния БГ-народ да ви направи паметници.
Аз само съм питал, ами ти започни да отговаряш понякога. И да ти кажа, питам заради такива, като тези, които са ти гласували доверие в Ст.Загора. Утре ще си новото лице в Борда ( или някой с такива фикс идеи ) , та е редно да зная ( най-вече младите ) какво да очакват.
Ти не си член на това дружество и нямаш никакво права да говориш и да се преставляваш за такъв. Аз отчет и мисли и идеи и лекции съм дал колкото мога и никога не съм отказвал на дружеството си. На председателското място съм по молба на човек който уважавам и по избора на членовете. Никога не съм искал и сега не го искам това място нито пък да ходя в бордове, да се занимавам с министерства и т.н. Можех да съм там от много време. НЕ ИСКАМ, за сега. Да си там означава да носиш отговорност пред всички, да се трудиш за тоя дето клати гората, да лишаваш себе си и семейството си от приятно прекарано време за да слушаш после глупости и псувни от вечно недоволния и все по прост пчелар. Благодаря. Изключително неприятен тип си ми, и въпреки всичко се отнасям с уважение което абсолютно липсва от твоя страна. Няма да я трая повече тая простащина. Подминавай ми постовете и не се занимавай с мен повече и ще получиш същото.