Добре дошли в Българският форум за пчелари.

Вижте резултатите от анкетата: Ще присъствате ли на протеста на 10.12.2018

Гласували
64. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

27 42.19%
  • Ще си помисля

4 6.25%
  • Не

33 51.56%
Резултати от 1 до 10 от общо 864

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Господин Профи , ако една година е -нулева с какво ще издържаш семейството. Отиваш при хобито или тръгваш да ревеш по митинги.

пп. имам и още въпроси, но ние хобитата ходим на работа.

Не знам какво разбираш Атанасов под нулева.Такава животно няма.Може ли да ми разясниш какво е нулева година.Извинявай, но малко съм слаб на акъль.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

VIP Автор
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Не знам какво разбираш Атанасов под нулева.Такава животно няма.Може ли да ми разясниш какво е нулева година.Извинявай, но малко съм слаб на акъль.
    Не нулева, а минусова. Хем не изкарваш, хем и семействата поддържаш. Ама от къде да го знаеш? Той брат ти гледа пчелите, а тук майсторите за да не се изложат, не са ти казали, че са на нула, а ти само плямпаш глупости на килограм.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Не нулева, а минусова. Хем не изкарваш, хем и семействата поддържаш. Ама от къде да го знаеш? Той брат ти гледа пчелите, а тук майсторите за да не се изложат, не са ти казали, че са на нула, а ти само плямпаш глупости на килограм.

Ще замълча като никога.Мисля да изчакам Ататанасов да си каже мнението и чак тогава да ви отговоря.Да но да не отговори като теб,че малко е аматьорско.И ще ви уборя и двамата.С един куршум два заека.

VIP Автор
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Ще замълча като никога.Мисля да изчакам Ататанасов да си каже мнението и чак тогава да ви отговоря.Да но да не отговори като теб,че малко е аматьорско.И ще ви уборя и двамата.С един куршум два заека.
    Нали ти казах да се съобразяваш? Не помниш ли? Ще изчакаме и Атанасов да се изкаже, и ако изтърсиш пак поредната глупост - нали знаеш?

Затуй, че хубаво си обмисли отговора с който да удариш два заека, които са на ТИ с пчелите за разлика от теб. Вероятността отговора ти да ми хареса е като нулева пчеларска година.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Нали ти казах да се съобразяваш? Не помниш ли? Ще изчакаме и Атанасов да се изкаже, и ако изтърсиш пак поредната глупост - нали знаеш?

Сега ти ме убиждаш.Аз да съм писал глупости някъде.Просто не ме разбирате.

VIP Автор
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Сега ти ме убиждаш.Аз да съм писал глупости някъде.Просто не ме разбирате.
    Просто не си спрял. И да има тук там нещо, то поднесено по начина, по който го правиш си е отново пълна глупост.

Почетен Автор
    Регистриран
    02.02.2015
    Просто не си спрял. И да има тук там нещо, то поднесено по начина, по който го правиш си е отново пълна глупост.
    Ей това му е чара на Дачето в неговите постове, пълна глупост на пръв поглед, но всъщност много истина и изживяна мъка.
    П. П. Друмев, знаеш, че няма да те оставя да те мачкат в калта. Хфърлил съм ти една шепа

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Не си слаб на акъл, ти си един възкръснал или прероден Андрешко , селски хитрец.

Нулева година не е когато си изкарал 0 кг. мед, а толкова, колкото за чая и филийката. Та и затова плачат профитата, челядта -гладна.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Не си слаб на акъл, ти си един възкръснал или прероден Андрешко , селски хитрец.

Нулева година не е когато си изкарал 0 кг. мед, а толкова, колкото за чая и филийката. Та и затова плачат профитата, челядта -гладна.

Извинявай първо ,че писах за не уважение към мен. За вас пчеларството ми се струва,че е само добив.Я се по-замислете малко тия с 0-те години от колко неща в пчеларството може да се докарат прилични доходи?Не бързай да ми отговаряш защото може доста неща да не се сетиш.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •