Първоначално публикувано от jdrumev Да, но мой да те сбъркам с прасе докато откачаш овошката от заден калник. Ти такова голямо прасе не си виждал в живота си / бас вРъзвам/
Първоначално публикувано от Калеко Алеко Ти такова голямо прасе не си виждал в живота си / бас вРъзвам/ Калеко, остави го, че до Коледа ще мога да го върна още един път.
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Калеко, остави го, че до Коледа ще мога да го върна още един път. Те де...и аз това думах,ама той за 5 лева е готов още един БАН да преживее...
Първоначално публикувано от Калеко Алеко Те де...и аз това думах,ама той за 5 лева е готов още един БАН да преживее... Дори да го раздели с БИО-то. Толкова ги обича. Той ще влезе колегата Мутафов и ще му свие перките, аз ще съм Бог пред него.
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Дори да го раздели с БИО-то. Толкова ги обича. Той ще влезе колегата Мутафов и ще му свие перките, аз ще съм Бог пред него. Смен ще се занимава с тия 26т БИО мед дето има.Ама е малко слаб на акъл Мутафчиев.С тоя тонаж поне едно ДОЦЕНЧЕ щях да избарам.
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
Първоначално публикувано от jdrumev Смен ще се занимава с тия 26т БИО мед дето има.Ама е малко слаб на акъл Мутафчиев.С тоя тонаж поне едно ДОЦЕНЧЕ щях да избарам. Малееее,Дончев,голям таралеж си пусна у гащите баш преди празниците...
Първоначално публикувано от Калеко Алеко Малееее,Дончев,голям таралеж си пусна у гащите баш преди празниците... От мен бодлите от Жорката Кръстев топките търсим да боднем звездичка на върха на шишарката за Коледно настроение.
Първоначално публикувано от Калеко Алеко Малееее,Дончев,голям таралеж си пусна у гащите баш преди празниците... Виждал си ти таралеж. Това е някакво подобие на таралежче.
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Дори да го раздели с БИО-то. Толкова ги обича. Той ще влезе колегата Мутафов и ще му свие перките, аз ще съм Бог пред него. Малко и с трици маймун плашиш от мен да знаеш.
Първоначално публикувано от jdrumev Малко и с трици маймун плашиш от мен да знаеш. Май си забравил, но аз не съм. Че влязох в пререкание заради теб.
В момента има 6 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 6 гост (и))
Правила на форума