Добре дошли в Българският форум за пчелари.

Вижте резултатите от анкетата: Ще присъствате ли на протеста на 10.12.2018

Гласували
64. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

27 42.19%
  • Ще си помисля

4 6.25%
  • Не

33 51.56%
Резултати от 1 до 10 от общо 864

Преглед на хибрид режима

Чак да съм те молил да не си месия! Как си представяш да ти кажа моля ти се Янчо. Ти сериозно ли? Говорихме но да ти е моля айде бъди по сериозен. Говорихме какво иска Тянко и защо се държи така в този момент.Не се заяждам с теб не ми е присъщо ако сме честни ти започна да се заяждаш първи но ти е къса паметта. Продължавай да си съчиняваш А колкото до Тянко големи хора сме и в крайна сметка се разбрахме. Не се опитвай пак да правиш имтриги.Сега ако ме извиниш имам повод който празнуваме със семейството ми и не мога да ти чета глупустите цяла вечер. Напиши си дежурния лаф че се измъквам и да приключваме!
    Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от ianev Виж публикацията
    Чак да съм те молил да не си месия! Не се заяждам с теб не ми е присъщо ако сме честни ти започна да се заяждаш първи но ти е къса паметта. Продължавай да си съчиняваш А колкото до Тянко големи хора сме и в крайна сметка се разбрахме. Сега ако ме извиниш имам повод който празнуваме със семейството ми и не мога да ти чета глупустите цяла вечер. Напиши си дежурния лаф че се измъквам и да приключваме!
    Като нямаш време за мен, защо тогава непрекъснато ме споменаваш и ме караш да пиша, престани да ме плюеш и няма да пиша, просто ме провокираш, защото се мислиш за много умел в споровете. Моля някой колега да му напише къде лъже, та да го прочете от друг и да вникне в грешките си на изразяване.

Никой не те коментира. Света не започва и свършва със теб. Повече няма да те спомена никъде. И ти не се занимавай с мен!
    Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от ianev Виж публикацията
    Никой не те коментира. Света не започва и свършва със теб. Повече няма да те спомена никъде. И ти не се занимавай с мен!
    Еми, Янев, има един принцип: Работата се дава на подходящия човек, който би я свършил най-добре. Демек, ако бяхте направили Янчо ковчежник на организацията, то тя щеше да "цъфти". Той най-умее пари да брои.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Еми, Янев, има един принцип: Работата се дава на подходящия човек, който би я свършил най-добре. Демек, ако бяхте направили Янчо ковчежник на организацията, то тя щеше да "цъфти". Той най-умее пари да брои.

И да ги оправлява добре не само да ги брои.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •