Добре дошли в Българският форум за пчелари.

Вижте резултатите от анкетата: Ще присъствате ли на протеста на 10.12.2018

Гласували
64. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

27 42.19%
  • Ще си помисля

4 6.25%
  • Не

33 51.56%
Страница 42 от 87 ПърваПърва ... 32404142434452 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 411 до 420 от общо 864
    VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Георги Кръстев Виж публикацията
    ... Имам си мнение по дадени въпроси имам топки, казвам си го. Благодаря на пожарникаря че ме следи и цитира тук и там , даваш гласност на думите ми. А те са истина!
    Повече би ми отивало---подпалвача. Бих те следил, ако се криеш, но ти си публична личност и ползвам "щурите" ви идеи за да събудя дебат, но уви. Та давай да я чуем тази твоя истина, лично от теб.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Янев приятел си ми,но не си прав за Месията/Бати Янчо/.Ако небеше той нямаше и да видим доклада. Който касае всички нас.Както казва 2ми брат,,Днес при теб утре при мен".Какво ви струваше да го споделите с нас там още показахте,че сте като единаци.Началото на Юли като видях акара можех и аз да си затраям и да си кажа,,Болят ме сърбаците"/макарите,топките/за другите,но го споделих.Кажи ми как да ви вярвам като скрихте от нас тоя доклад,а не се знае още какво криете?
    За да сме единни трябва да си имаме доверие,а такова нито ние към вас нито вие към нас има.Помисли защо така наречените стари ПЕСове не пущат кокала и не дават път на младите и не можем да се борим с тях макар да сме млади и пълни с енергия?
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Повече би ми отивало---подпалвача. Бих те следил, ако се криеш, но ти си публична личност и ползвам "щурите" ви идеи за да събудя дебат, но уви. Та давай да я чуем тази твоя истина, лично от теб.

Танасе,Танасе и ти ли се буташ за наденицата.

Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Янев приятел си ми,но не си прав за Месията/Бати Янчо/.Ако небеше той нямаше и да видим доклада. Който касае всички нас.Както казва 2ми брат,,Днес при теб утре при мен".Какво ви струваше да го споделите с нас там още показахте,че сте като единаци.Началото на Юли като видях акара можех и аз да си затраям и да си кажа,,Болят ме сърбаците"/макарите,топките/за другите,но го споделих.Кажи ми как да ви вярвам като скрихте от нас тоя доклад,а не се знае още какво криете?
    За да сме единни трябва да си имаме доверие,а такова нито ние към вас нито вие към нас има.Помисли защо така наречените стари ПЕСове не пущат кокала и не дават път на младите и не можем да се борим с тях макар да сме млади и пълни с енергия?
    Даче я влей какво имаш впредвид за доклада. Че да не излезе друго Колкото до това дали щеше да види бял свят щеше разбира се! Просто самия доклад без да е прикрепен към нещо и адресиран до правилното място до нищо няма да доведе. Но разни форумни играчи много ги глождеше, ще кажеш че те са го заплатили! А между другото доклада го заплати председателя на Пчеларско сдружение Бургас д-р Пламен Димитров!
    Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от ianev Виж публикацията
    Даче я влей какво имаш впредвид за доклада. Че да не излезе друго Колкото до това дали щеше да види бял свят щеше разбира се! Просто самия доклад без да е прикрепен към нещо и адресиран до правилното място до нищо няма да доведе. Но разни форумни играчи много ги глождеше, ще кажеш че те са го заплатили! А между другото доклада го заплати председателя на Пчеларско сдружение Бургас д-р Пламен Димитров!

Виждаш ли пак опряхме до парите.Ами имал е някой пари и го е заплатил,но това не пречеше да спечели точки пред нас.Много от нас нямат финансов ресурс да направят това което е направил Димитров и ще ше да ни е от полза инфото.С това,че скрихте доклада загубихте доверието на такива като мен малки пчелари/ИПМ/.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Янев приятел си ми,но не си прав за Месията/Бати Янчо/.Ако небеше той нямаше и да видим доклада. Който касае всички нас.Както казва 2ми брат,,Днес при теб утре при мен".Какво ви струваше да го споделите с нас там още показахте,че сте като единаци.Началото на Юли като видях акара можех и аз да си затраям и да си кажа,,Болят ме сърбаците"/макарите,топките/за другите,но го споделих.Кажи ми как да ви вярвам като скрихте от нас тоя доклад,а не се знае още какво криете?:
    Все се вреш къде не ти е работата. Кат малко прасенце се ръчкаш в дирниците на старите.

Помисли защо така наречените стари ПЕСове не пущат кокала и не дават път на младите и не можем да се борим с тях макар да сме млади и пълни с енергия?
    Явно още не ви е узряло семето...….Горе, горе - не си мисли за дедовия.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Танасе,Танасе и ти ли се буташ за наденицата.
    Не, нямам шанс, аз съм хоби, без курс, без титли .

Даче умно момче си.Недей се хваща за парите. Те въобще не са в уравнението! А вникни в останалото! Прочети пак коментара!
    Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от ianev Виж публикацията
    Лъжеш Янев и то вкарваш и председателя в интрига, а той не е тук да каже истината.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    ....трябва да се оправят някои бакии, като определено пчеларството трябва да се раздели на хоби и професионално. .
    Хайде, няма да ви чекам думите с ченгел. Хубаво е че имате идеи, но ние как да ги знаем. Та какъв ще е критерия за горното разделение.

Страница 42 от 87 ПърваПърва ... 32404142434452 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •