Янев приятел си ми,но не си прав за Месията/Бати Янчо/.Ако небеше той нямаше и да видим доклада. Който касае всички нас.Както казва 2ми брат,,Днес при теб утре при мен".Какво ви струваше да го споделите с нас там още показахте,че сте като единаци.Началото на Юли като видях акара можех и аз да си затраям и да си кажа,,Болят ме сърбаците"/макарите,топките/за другите,но го споделих.Кажи ми как да ви вярвам като скрихте от нас тоя доклад,а не се знае още какво криете?
За да сме единни трябва да си имаме доверие,а такова нито ние към вас нито вие към нас има.Помисли защо така наречените стари ПЕСове не пущат кокала и не дават път на младите и не можем да се борим с тях макар да сме млади и пълни с енергия?![]()
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
Даче я влей какво имаш впредвид за доклада. Че да не излезе другоКолкото до това дали щеше да види бял свят щеше разбира се! Просто самия доклад без да е прикрепен към нещо и адресиран до правилното място до нищо няма да доведе. Но разни форумни играчи много ги глождеше, ще кажеш че те са го заплатили! А между другото доклада го заплати председателя на Пчеларско сдружение Бургас д-р Пламен Димитров!
Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека
Виждаш ли пак опряхме до парите.Ами имал е някой пари и го е заплатил,но това не пречеше да спечели точки пред нас.Много от нас нямат финансов ресурс да направят това което е направил Димитров и ще ше да ни е от полза инфото.С това,че скрихте доклада загубихте доверието на такива като мен малки пчелари/ИПМ/.
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
Даче умно момче си.Недей се хваща за парите. Те въобще не са в уравнението! А вникни в останалото! Прочети пак коментара!
Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))