Добре дошли в Българският форум за пчелари.

Вижте резултатите от анкетата: Ще присъствате ли на протеста на 10.12.2018

Гласували
64. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

27 42.19%
  • Ще си помисля

4 6.25%
  • Не

33 51.56%
Резултати от 1 до 10 от общо 864

Преглед на хибрид режима

Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Във връзка с вашия спор мога да споделя един пример, който може и съм го давал тук.
    Мой познат, превозвач (камиони). Прави курс Бг -Гърция, обратен курс - няма. Решава да натовари камиона с дини. Спира пътьом до нива на един бостанджия (производител на дини). Гръка му казал, колкото иска да натовари без пари, защото тъй или иначе ще ги остави на нивата, защото държавата му е платила достатъчно. Моя човек му дал стотина евра за многото тона дини, които докарал и пласирал у нас, от което не само нафтата платил, а и горница вложил у джоба. Та такива ми ти работи, ама като гледам и Гърция цъфнала и вързала.
    Някаде бях чел че безвъзмездните пари които ЕС отпуснал на Гърция се ревнявали на това все едно всеки един българин да получи 20 000лв. Незнам до колко е вярно.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от _Александър_ Виж публикацията
    Някаде бях чел че безвъзмездните пари които ЕС отпуснал на Гърция се ревнявали на това все едно всеки един българин да получи 20 000лв. Незнам до колко е вярно.
    Може и да е така. Все пак Гърция си е Гърция и да фалира, има безброй острови да продава, а България освен дупетата на поданиците си, друго няма какво да залага

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от _Александър_ Виж публикацията
    https://www.dnes.bg/eu/2018/08/20/sm...iliarda.385562

Смятай колко са.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •