Тези субсидии, помощи или там каквито и да се наричат са част от исканията. Изпокарахме се и се разцепихме още на тази точка и после нямало кой да ни чуе и да обърне внимание.
За мен незаконните пръскания са много по-важни като въздействие отколко това дали някой ще открадне пари от ЕС и ето за това отивам. От къде в Министерството да знаят, че има проблем като сигурно никой нищо не им казва и те си мислят, че всичко е по мед и масло? При пръскането за дерматита мен ми се размина, защото ме покри зара и нямаше в моя район та ми мина малко покрай ушите. Ама като се замисля за каква огромна глупост е ставало на въпрос + отговорните хора даже нямат акъл да разберат какво са направили. И какъв извод им остана? Пръскай, бака, то няма проблеми. Кой се оплака? А от къде да знаят, че наредбата за пръскането не се спазва? За тях се спазва. Кой се е оплакал? Нещо доказателства да има или само приказки?
Хубаво е да се обърне и внимание на вноса на мед от страни извън ЕС. Няма как да се забрани ама има как да се означи кое е от ЕС и кое от друга държава, та който иска да може да прецени според възможностите и желанията си какво да си купи.
Този протест го виждам като стъпка в правилната посока и за това ще го подкрепя.