Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
За мен е много интересно дали има 4 искания, около които да се обединят Дончев, Александров, Атанасов и Калин? Опитайте господа, пък може да излезе нещо.
Сигурно има, в един разговор що да не се получи разбирателство... И с теб също може кои е казал че няма да намерим общи искания или с които и да е.... а за дружествата т.е. за членовете им - като чуят пари и то безвъзмездно ... та изобщо не се учудвам какво са гласували....

Цитат Първоначално публикувано от _Александър_ Виж публикацията
Не мога да разбера какъв ви е проблема че не искате субсидии? Мислите че едни ще забогатеят а други ще обеднеят ли? Ако не бяха организирали протест тогава щяхте пак да пишете из форумите. Вие сте хора на който няма как да се угоди! Има ПЧЕЛАРИ които искат да се развиват професионално в тази сфера. Тези субсидии ще са ни от голяма полза.
Всеки път щом стане дума за субсидия или подпомагане винаги съм бил против и не веднъж съм спорел за това, тоя път не мисля да водя отново същия "спор". А и това не е и първият път когато се спори преди протест на пчеларите всеки път е едно и също като този път основно Рости изнася на гърба си защитата за протеста предния път беше Бонев от Акация Пловдив ако не бъркам ... Освен това не веднъж съм го казвал в прав текст - Аз съм комерсиален пчелар...
И как точно един де минимис от 500-600 айде 800 лв ще е от голяма полза за един пчелар с 200 семейства.

Цитат Първоначално публикувано от _Александър_ Виж публикацията
С 130 семейства издържаш ли се? Ако да кажи и на глупак като мен как го правиш? Аз гледам 230 семейства живот и здраве ще станат 300. Защото аз не искам да работя като пазач(не че е лоша професия, няма срамна работа) някъде и да си викам - дано да има мед че да отида със семейството на море. Бях със 130 семейства чисто ми оставаха 7000 лв. Без да имам отровени семейства или нещо такова. И това е при много добра година! Кратко точно и ясно- защо си против субсидирането? Цената на меда няма да се промени със субсидиите или без тях.
Аз в момента издържам семейство с 50 броя пчелни семейства и дори обмислям да ги намаля още до 30 броя и не съм се лешил от нищо....

Поста на на Пламен Керчев - аз не работя нищо от 23-25 години друго освен пчелите... и пак съм против