Сигурно има, в един разговор що да не се получи разбирателство... И с теб също може кои е казал че няма да намерим общи искания или с които и да е.... а за дружествата т.е. за членовете им - като чуят пари и то безвъзмездно ... та изобщо не се учудвам какво са гласували....
Всеки път щом стане дума за субсидия или подпомагане винаги съм бил против и не веднъж съм спорел за това, тоя път не мисля да водя отново същия "спор". А и това не е и първият път когато се спори преди протест на пчеларите всеки път е едно и също като този път основно Рости изнася на гърба си защитата за протеста предния път беше Бонев от Акация Пловдив ако не бъркам ... Освен това не веднъж съм го казвал в прав текст - Аз съм комерсиален пчелар...
И как точно един де минимис от 500-600 айде 800 лв ще е от голяма полза за един пчелар с 200 семейства.
Аз в момента издържам семейство с 50 броя пчелни семейства и дори обмислям да ги намаля още до 30 броя и не съм се лешил от нищо....
Поста на на Пламен Керчев - аз не работя нищо от 23-25 години друго освен пчелите... и пак съм против