Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
За мен е много интересно дали има 4 искания, около които да се обединят Дончев, Александров, Атанасов и Калин? Опитайте господа, пък може да излезе нещо.

п.п. Калине, формулирай моля програмаджия. Аз не съм виждал по три годишната някой да се "нажебил" и да върви "като мазен котарак". Все са обикновени отрудени хора. Не виждам нищо лошо и дори е глупаво да има финансиране, от което се възползват мои конкуренти, а аз да не се възползвам.
Рости, ще ме провокираш да си отделя от времето и аз да ти напиша не четири, а 40 искания и то много по смислени и реални. Важно е кой ще ми ги прочете, замисли върху тях и да осмисли, че те са за отрасъла, който е затънал до гуша. Но тъй като това няма да се случи, просто няма защо да го правя, но пък и никога няма да се съглася да се раздават пари на Сульо и Пульо. Има и такива които ги ползват рационално, но повечето са такива които ги профукват без всякаква мисъл в главата. И защо? Защото я нямат. Разпределението трябва да е по друг начин, защото се казва - дават се субсидии на пчеларите в България, а не на някои пчелари в България. Сто пъти го казах. Живем под едно небе.