Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 1210

Преглед на хибрид режима

Наблюдател
    Регистриран
    09.01.2011
    даа, производството и свойствата на пластмасите са най-различни...Химията си е доста сложна наука... Лично мен ме изтересува бидоните , които са ширпотреба ( за вино , зеле и т.н.) дали биха свиршили работа за инвертаза при температура не повече от 60 градуса. Навсякъде ги ползват при външни и стайни температури (-20С +40С). Смятам , че 20 градуса отгоре не са фатални , но знам ли ?!?Намират се лесно и са доста евтини спрямо неръждавейката, от хранително-вкусовата промишленост се намират втора ръка по за 20 кинта бройката(200л-220л).
    мързела - основен двигател на прогреса !

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Ми,байо,какво ти пречи,вместо за 3 дни да го направиш за 10.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от bai-pe6o Виж публикацията
    даа, производството и свойствата на пластмасите са най-различни...Химията си е доста сложна наука... Лично мен ме изтересува бидоните , които са ширпотреба ( за вино , зеле и т.н.) дали биха свиршили работа за инвертаза при температура не повече от 60 градуса. Навсякъде ги ползват при външни и стайни температури (-20С +40С). Смятам , че 20 градуса отгоре не са фатални , но знам ли ?!?Намират се лесно и са доста евтини спрямо неръждавейката, от хранително-вкусовата промишленост се намират втора ръка по за 20 кинта бройката(200л-220л).
    Затова ти го постнах това. За да погледнеш какво е разнообразието. Та знае ли ги човек точно какви са бидоните, но все си мисля, че са обикновен найлон. За 60 градуса ще ти свършат работа. Чел съм върху такива пластмаси, найлони и др., да не се държат при температура над 50 градуса. След време съм забелязал, че се разпадат. Но определено 60 градуса не са много.

Наблюдател
    Регистриран
    09.01.2011
    Ами ще се умува по-въпроса...След няколко месеца ще се занимавам практически с това, за сега събирам информация.
    мързела - основен двигател на прогреса !

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Още един специалист по въпросът за сиропа !

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от delta.e Виж публикацията
    Ооооо, г-н Иванов, къде се губиш като черния пипер през комунизЪма? И не само.

Заслужил Автор
    Регистриран
    31.01.2012
    Пчеларски район
    Южен централен
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Ооооо, г-н Иванов, къде се губиш като черния пипер през комунизЪма? И не само.
    Той гледа от високо и при необходимост прави генералните заключения от дискусията.

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    В купешките питки какво мислите, че има? Сироп се дава на пчелите не за да произвеждат от него мед. Не мога да разбера къде е притеснението. Който е решил да мами, нищо не му пречи да храни със захар. Няма да има инвертаза, но резултата ще е същия.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    В купешките питки какво мислите, че има? Сироп се дава на пчелите не за да произвеждат от него мед. Не мога да разбера къде е притеснението. Който е решил да мами, нищо не му пречи да храни със захар. Няма да има инвертаза, но резултата ще е същия.
    Агро , аз не храня със инверт и питки .
    Пиша го от доста време . Но няма , кой да чете ?

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Агро , аз не храня със инверт и питки .
    Пиша го от доста време . Но няма , кой да чете ?
    Ако ти се наложи да възстановяваш след масов мор или увеличаваш бройката бързо, няма друг избор. Какво, мед ли ще купуваш, за да ги форсираш? В пъти по-безопасно ще е със сироп.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •