Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 8068

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Дончев, не го меси. Той си е дал дължимото. Само се старай да не обиждаш. Не ти подхожда. Избягвам да ви давам банове или са кратки именно, че сте интелигентни, а вие/някои/ не се съобразявате с това. А след това се сърдите.

Почетен Автор
    Регистриран
    18.03.2011
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Дончев, не го меси.
    Трябваше да напиша - "картоните на модератора" - ма сега се сетих. Не е лично отношение към теб, нито пък ти се сърдя, както намериш за добре, така управлявай форума. Аз като намирам за правилно да тегля една майна на някого със правилата на форума няма как да се съобразя - ще предпочета да съм неинтелигентен, неморален и да си отнеса наказанието, отколкото да премълча някои положения само и само, за да не се обиди някой. А каквото съм имал да ти казвам лично на теб, аз вече съм ти го казал - ако си мислиш, че не прави впечатление, че само ти си активен модератор във форума на Матеев, то дълбоко се заблуждаваш. Без значение каква е тематиката на даден форум, това винаги бие на очи и навява особени съмнения.
    "Най-мързеливата система е най-печеливша." - Димитър Павлов

Почетен Автор
    Регистриран
    18.03.2011
    Цитат Първоначално публикувано от Faytona Виж публикацията
    .... тия които ни представляват са си вързали гащите с по 4 колана !!!
    Е да, но не миришат на БСП - друго си е да лъхне гербаджийски аромат. Туй е главното!!!

VIP Автор
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от kando Виж публикацията
    А каквото съм имал да ти казвам лично на теб, аз вече съм ти го казал - ако си мислиш, че не прави впечатление, че само ти си активен модератор във форума на Матеев, то дълбоко се заблуждаваш.
    Тук навлизаш малко в света на фантастиката, но както и да е. Модератора влиза в положение и много, много не обръща внимание на какви ли не интерпретации.

Почетен Автор
    Регистриран
    18.03.2011
    Кое е фантастика - че от половин година не съм виждал друг активен модератор във форума, не е фантастика, не е и интерпретации, а факт.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Кое е фантастика - че от половин година не съм виждал друг активен модератор във форума, не е фантастика, не е и интерпретации, а факт.
    Ааа, туй че не си ги виждал, не значи че не обикалят тъдява.

VIP Автор
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    А защо мислиш не влизат? Можеш ли да кажеш някаква причина която да знаеш? Под фантастика имах предвид мислите които ти се вихрят в главата, аджеба що няма други модове и започва да те избива на интерпретации, тъй като явно не знаеш защо не влизат. А, че е факт, че съм само аз за момента с малки изключения, факт е.

Почетен Автор
    Регистриран
    18.03.2011
    ....започва да те избива на интерпретации, тъй като явно не знаеш защо не влизат. .
    Хубаво, че призна факта, сега остана да ми цитираш интерпретациите на тема "защо ги няма другите модератори" и ще установиш, кой е нагазил във фантастиката - или може би си станал медиум, развил си телепатични способности и можеш да ми четеш мислите в главата, без даже визуален контакт. (само, че и това е във сферата на фантастиката - все пак)

Ако ми беше толкова важно, до сега да съм узнал какво и що - един път те питах конкретно тебе, за да не се завъртят някакви интриги, но в обща сметка нищо не ми каза. Ок - няма грижи, не съм те и питал повече, нито теб, нито други. Но при това положение - ако можеш да излезеш за малко от твоята си камбанария - няма как да не тая съмнения и подозрения в себе си: с всичките тези недомлъвки, с тези два форума и т.н. трябва да съм идиот, за да си мисля, че нищо не се е случило и всичко си е наред. Как да кажа - нека съм неморален и неинтелигентен, ала чак пък толкоз ..... вече почваме буквално да се обиждаме, а вярвам, че ти не искаш да ме обиждаш Дончев, нали?

VIP Автор
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Хубаво, че призна факта, сега остана да ми цитираш интерпретациите на тема "защо ги няма другите модератори" и ще установиш, кой е нагазил във фантастиката - или може би си станал медиум, развил си телепатични способности и можеш да ми четеш мислите в главата, без даже визуален контакт. (само, че и това е във сферата на фантастиката - все пак)

Ако ми беше толкова важно, до сега да съм узнал какво и що - един път те питах конкретно тебе, за да не се завъртят някакви интриги, но в обща сметка нищо не ми каза. Ок - няма грижи, не съм те и питал повече, нито теб, нито други. Но при това положение - ако можеш да излезеш за малко от твоята си камбанария - няма как да не тая съмнения и подозрения в себе си: с всичките тези недомлъвки, с тези два форума и т.н. трябва да съм идиот, за да си мисля, че нищо не се е случило и всичко си е наред. Как да кажа - нека съм неморален и неинтелигентен, ала чак пък толкоз ..... вече почваме буквално да се обиждаме, а вярвам, че ти не искаш да ме обиждаш Дончев, нали?
    ако си мислиш, че не прави впечатление, че само ти си активен модератор във форума на Матеев, то дълбоко се заблуждаваш.
    Ето оттук се започна. Кой е казал, че не прави впечатление? Та то е очевадно, че в случая изпълнявам всички функции до които имам достъп. Никой не го крие. А дали се заблуждавам? Ееее, не се заблуждавам. Всичко за което ми говориш е пределно ясно, кога, как и защо? Сега, че ти някои неща не ги знаеш е друг въпрос и е редно да ги научиш, ако толкова те интересува, а не да се основаваш на догатки и предположения по пътя евентуално на логиката. А не знаейки дадени факти, а говорейки за тях явно се позоваваш на интерпретация или фантазия. Какви недомлъвки, какви пет лева? Два са форумите защо? Ами питай Дамянов или Матеев. Аз нямам какво да кажа, защото не искам и не е моя работа. Защо съм аз само действаш модератор? Ами защото имам прекалено свободно време за разлика от другите които си имат причини, но не искат да ги разискват с всички от форума, а и не е необходимо.
    За обида и дума да не става. Никой и никога не съм искал да обидя, и ако някъде се е получило недоразумение в което някой да се е почувствал така, то аз, веднага казвам, че се извинявам. По никой не съм насочил обидна дума, колкото и да са ме изкарвали от релси, а случаи е имало.

Ако искаш да ти вярваме/вярвам на всичко казано в постовете - забрави. Ние/аз си имаме други гледни точки. Говориш ни/ми така, все едно ние падаме от небето. Особено за живота извън България. Чакай малко. Ние/аз сме ходили и ходим навън и виждаме как стоят нещата там. Дай ни малко възможност и ние да ги разбираме, а не да ни заливаш с дългите си постове и да ни посочваш посоката в която да гледаме. Та така. Каквото те интересува питай, който знае, и ако иска, може и да ти сподели. Аз нямам право да "разказвам" каквото и било, на когото и било. Знам много неща, но си седят в главата ми. Пример: За балона знаеш ли аз от кога знам? Погледни деня и часа на създаване на темата "Табу" и ще си в час, а тя е зряла известно време преди да я пусна.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Тук навлизаш малко в света на фантастиката, но както и да е.
    https://www.youtube.com/watch?v=6OJioczPq5A

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 18 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 18 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •