Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 8061

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Трябва ли още да ти се обяснявам, кое, как и защо?
    Да, очаквам да чуя и видя аргументи.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Да, очаквам да чуя и видя аргументи.
    Още 5 дни.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Още 5 дни.
    Пиши ги 5 месеца когато ми посочиш нарушенията.
    Прочети отново и внимателно поста ми и ако обичаш бъди конкретен.
    Не е толкова просто! Електронизацията е само една от няколкото насоки, в които трябва да се развие промишленото пчеларство за да стане то ефективно и печелившо. Едва ли обаче това е правилната тема, в която трябва да го обсъждаме. Може би трябва нова тема и пишещите в нея да са позитивно настроени и със сериозен подход. За съжаление аз тук вече не виждам хора, подготвени за brainstorm по проблема.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Пиши ги 5 месеца когато ми посочиш нарушенията.
    Прочети отново и внимателно поста ми и ако обичаш бъди конкретен.
    Защо смяташ, че хората тук са неподготвени? Какви са тия хора тук - прости и тъпи? Какъв си ти за да им даваш оценка? Колко пъти ще ти задавам този въпрос? Като си толкова умен, защо не заминеш в Академията на науките и там да застилаш кулоарите и със знания, ами си се наврял в този форум?

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Защо смяташ, че хората тук са неподготвени? Какви са тия хора тук - прости и тъпи? Какъв си ти за да им даваш оценка? Колко пъти ще ти задавам този въпрос? Като си толкова умен, защо не заминеш в Академията на науките и там да застилаш кулоарите и със знания, ами си се наврял в този форум?
    Той сам си призна преди време - Форумен трол!

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Той сам си призна преди време - Форумен трол!
    Благодаря за информацията, но....в момента "колегата" си мери дедовия, а ти може ….нали? Казал съм какво да правиш в такива случаи.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Благодаря за информацията, но....в момента "колегата" си мери дедовия, а ти може ….нали? Казал съм какво да правиш в такива случаи.
    Сори, писали сме по едно и също време.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Пак не четеш или ми влагаш в думите смисъл какъвто те нямат! Къде видя написано, че хората са прости и тъпи?????????
    Не е толкова просто! Електронизацията е само една от няколкото насоки, в които трябва да се развие промишленото пчеларство за да стане то ефективно и печелившо. Едва ли обаче това е правилната тема, в която трябва да го обсъждаме. Може би трябва нова тема и пишещите в нея да са позитивно настроени и със сериозен подход. За съжаление аз тук вече не виждам хора, подготвени за brainstorm по проблема.
    Обърни внимание на подчертаното и се опитай най-после да вникнеш! Посочи ми къде виждаш ти оценка тук и за кого е тя???
    И защо след като не си съгласен с моето мнение не изкажеш и аргументираш противното? Или не пуснеш темата ти и лично да ръководиш един brainstorming процес? Аз обещавам да запазя пълно мълчание в нея. Или считаш, че този проблем е маловажен?

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Пак не четеш или ми влагаш в думите смисъл какъвто те нямат! Къде видя написано, че хората са прости и тъпи?????????

Обърни внимание на подчертаното и се опитай най-после да вникнеш!
    А туй, че изземаш функциите на специалистите по психиятрия, как да го определим?

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата

Обърни внимание на подчертаното и се опитай най-после да вникнеш!
    Точно за подчертаното говорим де. Пак повтарям: Защо смяташ, че хората тук са неподготвени? Какво ти дава право да мислиш така?

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 7 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 7 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •