Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
Ще си позволя да не се съглася пак. Не са глупаци, много са хитри даже. Майстори на спорта. Да дам и аз пример. Ами вдигат нашите налози за да има за тях. Този таван на пенсиите, който касае тях, трябвало да падне. 1 250 000 пенсионери ще вземат добавка -40лв., защото са с пенсии под 320лв. Имало господ-- вятър, нищо няма.
Ние сме глупаците с промити и издухани мозъци. Колко ще скочат , ако напиша, че трябва да изкараме и 150 000 000 за онези кресли и децата им.
На това което не се съгласяваш, го знам и аз и е така. Те затова са там. Глупавото управление води точно до това, ограбване, защото никой не може да им каже нищо, а в същото време се получава дупка. Тази дупка за да се запълни се взема от нискостоящите, народа. Пенсиите са ниски и трябва да се допълнят до някакъв минимум, но заплатите на работниците - тези които всъщност печелят парите, произвеждат благата са толкова големи, че не могат да си покрият само тока, водата и парното, които имат. Тези хора имат и деца, имат и други нужди. Трябва да вдигнем заплатите на полицаите, че вършат чудеса. И от къде тези пари, ами пляскат някой налог/данък стари коли - примерно/. Трябвало за учители с - забележи 20%. Че даскала я е свършил една, та се е скъсал. И пари пак от къде - от някой налог разбира се/вдигане осигуровките на 560 лв.- примерно/. А предприятията капят едно след друго, едно, че няма производителност, друго, че се източва, не че и първото не се. Примерите ги имаме от пресата наскоро. Та тези които казваш ХИТРИ са хитри само за себе си, а са пълни глупаци. Защо? Защото режат клона на който са всичките маймунки, но те при счупване на клона ще отскокнат на друг/чужбина/, а тези които са бъхтали за тях ще паднат при крокодилите. Какво ли ги бистрим? Всичко се знае от всеки, но какво да направи? И Господ е на тяхна страна.