Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 2387

Преглед на хибрид режима

Автор
    Регистриран
    11.11.2016
    Пчеларски район
    Айтоско
    Може пък да са неоплодени.Знам ли!?

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Kowalski Виж публикацията
    Може пък да са неоплодени.Знам ли!?
    Дааа. И аз имам подобен случай. В края на август, забелязах едно семейство си гласи самосмяна. Първата половина септември нямах възможност да погледна какво се случва. На 16.09 поглеждам - изклюпена майка, няма пило, ни яйца. На 23.09 поглеждам, пак нищо. Рекох си, слагам от запасните, ама не намерих майката, за да я премахна. Днес отварям отново, за да сложа отводка със запасна майка и о чудеса, не само яйца, а и открито пило с много млечице. Да, не мога да преценя, дали не са търтееви, но едва ли, като гледам яйцата, си мисля, че е пчелно пило. Другата събота ще стане ясно. Та мисълта ми е, че досега не ми се е случвало по това време такива неща и не вярвах, че може да се оплоди майка по това време. Друг е въпроса, доколко ще е читава, но ще разбера .

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Дааа. И аз имам подобен случай. В края на август, забелязах едно семейство си гласи самосмяна. Първата половина септември нямах възможност да погледна какво се случва. На 16.09 поглеждам - изклюпена майка, няма пило, ни яйца. На 23.09 поглеждам, пак нищо. Рекох си, слагам от запасните, ама не намерих майката, за да я премахна. Днес отварям отново, за да сложа отводка със запасна майка и о чудеса, не само яйца, а и открито пило с много млечице. Да, не мога да преценя, дали не са търтееви, но едва ли, като гледам яйцата, си мисля, че е пчелно пило. Другата събота ще стане ясно. Та мисълта ми е, че досега не ми се е случвало по това време такива неща и не вярвах, че може да се оплоди майка по това време. Друг е въпроса, доколко ще е читава, но ще разбера .
    Може да е по - читава от всяка друга. Само не мога да разбера, как като отворите кошер и не можете да видите майката? Аз съм с три диоптъра очила, а днес тъй като ги забутах някъде ми се наложи да търся майка. Е, познайте - намерих я - без очила. Та Калинчо, - вземи се в ръце бе човек. Янчо ще ни се смее.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Може да е по - читава от всяка друга. Само не мога да разбера, как като отворите кошер и не можете да видите майката? Аз съм с три диоптъра очила, а днес тъй като ги забутах някъде ми се наложи да търся майка. Е, познайте - намерих я - без очила. Та Калинчо, - вземи се в ръце бе човек. Янчо ще ни се смее.
    Ами набързо го "прехвърлих" два пъти семейството, за да не губя време, защото трябваше да третирам за акара. Пък Янчо нека се смее, ама така и не каза с колко магазини е работил. То толкова и работил май, щом .... знаем какво му се е случило с даданите. Ама сегаа, сега е най-гУлемия пчелар. И то какъв? Проф.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Само дето не разбрах, защо трябва да се смея на труда ви?

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Само дето не разбрах, защо трябва да се смея на труда ви?
    Шегувам се бе Янчо. Шегувам се. Труд? Какъв труд? Ние само си се излежаваме, пчелите само трупат от многото паши, а ние си харчим парите от скъпия мед.

Почетен Автор
    Регистриран
    24.12.2017
    Пчеларски район
    Кирково .Кърджали
    Ако,не е маркирана,особено месеците май-юни,мисия невъзможна.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от mici-92 Виж публикацията
    Напротив. Тогава си е винаги на работното място, а през останалото време може да е къде ли не.

Заслужил Автор
    Регистриран
    03.01.2016
    Пчеларски район
    Павликени
    Цитат Първоначално публикувано от mici-92 Виж публикацията
    Зависи от окото което гледа.

Почетен Автор
    Регистриран
    24.12.2017
    Пчеларски район
    Кирково .Кърджали
    Цитат Първоначално публикувано от дядо борю Виж публикацията
    Зависи от окото което гледа.
    оо
    Вярно!Рутина е нужна,но маркирането решава липсата и.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •