Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
Хайде да не търсим под вола теле и проблема там, където не е! За да те почешат, трябва да кажеш, че те сърби и къде. Нека всички, които писаха до учените и изпратиха проби за анализ да публикуват тук писмата и съответно отказите, които са получили. И че им е отказано, защото не са платили. И защо бургазлии единствени постъпиха по правилния начин и получиха верния отговор?
Учените не са по пчелините, те може би с редки изключения не гледат пчели. От къде да разберат за проблема??? Тяхната работа е в лабораториите с микроскопите и книгите (Интернет). Умен човек си, а не правиш добра услуга на пчеларите с последните изречения на поста си. Утре вместо към знаещите те ще се обърнат към врачки! И когато положението стане наистина страшно ще реват!
И ако наистина искаш да си полезен на колегите си, напиши това, до което достигнахме и в другата стая и във фейсгрупите. Дай линковете за потвърждение. Ако аз го напиша няма да ми повярват, защото не съм пчелар, а всичко казано от непчелар е "От лукаваго", даже и да е вярно и се прави с цел печалбарство.
Направи го. Тъкмо ще спрат да те оплюват.