Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
Започвам с последното ти изречение. Тъй като изпуснахме влака, нещото ще се получи малко по - късно и си мисля, че ще е с големи, да не кажа огромни размери. Всичко това за което казваш го има, но искат пари, пари, пари. Толкова ли трудно беше да излезе един и да напише една дума, било то с Ц или с П. Оттук нататък ние щяхме да се оправим. Вярно трябваше на някои да им изтекат очите да гледат в комповете за да го открият. Но това ли ни е работата, че да го правим и тепърва да измисляме топлата вода, когато тия хубавци, които казваш да не плюем, са учили цял живот за това и са попилели куп пари на тази държавичка. Не ще ги плюя, а ще ги зарина с плюнки. Мълчание, мълчание до безбожие. Да им настояваме за пари по НПП - никога. Ако това е нещо което е по хората така ли пак ще мълчат? Нищо чудно. Те и за това си мълчат. Нямам думи. Не, имам, но трябва да се самобанирам за 5 години най - малко.
Хайде да не търсим под вола теле и проблема там, където не е! За да те почешат, трябва да кажеш, че те сърби и къде. Нека всички, които писаха до учените и изпратиха проби за анализ да публикуват тук писмата и съответно отказите, които са получили. И че им е отказано, защото не са платили. И защо бургазлии единствени постъпиха по правилния начин и получиха верния отговор?
Учените не са по пчелините, те може би с редки изключения не гледат пчели. От къде да разберат за проблема??? Тяхната работа е в лабораториите с микроскопите и книгите (Интернет). Умен човек си, а не правиш добра услуга на пчеларите с последните изречения на поста си. Утре вместо към знаещите те ще се обърнат към врачки! И когато положението стане наистина страшно ще реват!
И ако наистина искаш да си полезен на колегите си, напиши това, до което достигнахме и в другата стая и във фейсгрупите. Дай линковете за потвърждение. Ако аз го напиша няма да ми повярват, защото не съм пчелар, а всичко казано от непчелар е "От лукаваго", даже и да е вярно и се прави с цел печалбарство.