Ами пчеларската техника и пчеларството, сякаш не са в два различни отрасъла - същото и по останалите примери, които даде. Тъкмо заради това въобще се включих - щото, ако има нещо в България, което да е в по- окаяно състояние от пчеларството, то това е образованието. Най- напред бих писал двойка на научния им ръководител, щото айде ти - или ако авторката на темата пожелае - ми кажи, какво аджеба ще разбереш посредством тази анкета? А ако ми предлагаш примера с рамките, значи нищо не разбираш - рамките струват ~50ст. и не са никакъв проблем. Обаче ти и научния ти ръководител ще се спрете на това, и ще почнете да го решавате - какво ли ще му решавате, като няма какво и няма нужда. И после се чуди що Атанасов е написал "аман от оправячи на проблемите в пчеларството".

Чисто и просто дипломна работа, а тази анкета е безпредметна и безполезна. Е ще дам отговорите тука:
1. първо по наследство и второ, защото не ме бива за работа в екип.
2. да речем над хиляда лева - когато е по наследство как да преценя колко е първоначалната инвестиция.
3. 20 рамкови лежащи от дървен материал.
4. те този въпрос е направо безумен и издава тоталната некомпетентност на питащия - отделям толкова, колкото е необходимо, единия месец може всеки ден да съм на пчелина, другия един път в седмицата, средно аритметично ли да го смятам сега или какво?
5. дивата природа
6. продажбата на продукцията - защо ли ....... щото не ми издържат нервите, кога се опитват да ме правят на идиот.
7. най- големите ми притеснения са, че се печели колкото да оцеляваш.
8. заради твърде ниските доходи.