Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 1589

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    03.09.2016
    Пчеларски район
    Стара Загора,Чирпан
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Не помня дали ви споделих, че в петък бях на среща с група (един автобус) унгарски пчелари. При тях се е получило същото изчезване на пчелите преди и по време на слънчогледа. Сега ви качвам снимки и коментар от Гърция. Превода е с гугъл но се разбира.

смъртта на пчелите, поради пестициди, продължава! ако на бяха няколко мъртви кучета вместо пчели, снимката щеше да има стотици хиляди като и акции, щеше да е митинги и протести.. но за пчелите нищо....

ако продължава така... скъпи приятели... трябва да научите кучета да произвеждат мед и оплоди цветя...
    това заглавие е вписано
    да се мобилизират животни не че съм против кучета или други животни..... срещу химикали съм и техните на златни........ че резултатите гледат директно на пчелите и не само..... за
    Дано същото нещо се случи и в Украйна и в Китай,че тук от техния мед аз и много други колеги в региона сме на тотална загуба,яд ме е да работя на пчелините при положение че работя без пари,за всичко са виновни алчните (акари) прекупвачите,дано друг да им харчи парите изкарани с измама,спирам до тук понеже следващите ми реплики биха много Нецензурни!

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от demonj Виж публикацията
    Дано същото нещо се случи и в Украйна и в Китай,че тук от техния мед аз и много други колеги в региона сме на тотална загуба,яд ме е да работя на пчелините при положение че работя без пари,за всичко са виновни алчните (акари) прекупвачите,дано друг да им харчи парите изкарани с измама,спирам до тук понеже следващите ми реплики биха много Нецензурни!
    Ехх колега, защо мислиш, че само ти си в това положение? Много сме така, остави ги тия дето се хвалят и фотат. Приемай нещата по-леко, с успокоение, че след лошото следва добро. Нали има цикличност дявол да го вземе.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Ехх колега, защо мислиш, че само ти си в това положение? Много сме така, остави ги тия дето се хвалят и фотат. Приемай нещата по-леко, с успокоение, че след лошото следва добро. Нали има цикличност дявол да го вземе.
    Виждаш ли ги как се разпознават, с черни кръстове. Ама те не знаят, че там за където са тръгнали, ние вече се връщаме.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Виждаш ли ги как се разпознават, с черни кръстове. Ама те не знаят, че там за където са тръгнали, ние вече се връщаме.
    Колегата само се е обидил, че не му признаваш успеха и добива. А това е начина да го покаже без да влиза в излишни коментари.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Колегата само се е обидил, че не му признаваш успеха и добива. А това е начина да го покаже без да влиза в излишни коментари.
    Ха, ха....тук само, ако поставя това или това и отдолу палците моментално трябва да си разменят местата.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Климатичните аномалии продължават. Вчера установих, че на вишните в единия пчелин са им окапали листата и в момента имат пресни пъпки и цъфтят.

Автор
    Регистриран
    09.10.2010
    Пчеларски район
    1. общ. Левски и 2. общ. Роман
    Бях няколко дни по Ст. Загора и околията. Направи ми впечатление, че е доста по-зелено от при нас(район Плевен)-стърнища, ливади, царевица и т.н.
    Предпочитам да пия от извора.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Дали си виждал и пчели...

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Още някой фантазира. Три (3) години да ми мрат пчелите. Мечтай си.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    Още някой фантазира. Три (3) години да ми мрат пчелите. Мечтай си.
    Доста не скопосан пост за твоя интелект. Дай повече инфо. Предполагам визираш мен, но не само аз чета какво пишеш. Нека стане ясно на всички.
    И втори такъв:
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    Дали си виждал и пчели...
    И втори такъв!
    Въпреки всичко ще ти отговоря. Да, виждал съм пчели, още когато не си бил плануван, дане ползвам по-хард епитети. Не само съм ги виждал, а и съм станал приятел с тях (пчелите). Говоря за детските ми години, когато чествахме 1300 години от създаването на държавата ни - България. А те, нашите предци, не са знаели какво семе ще излезе от техните...
    ПП Съжалявам господин Модератор, поддадох се на провокацията, да спамя темата, но понеже "творя" от телефона, ми бе трудно да преместя полемиката в подходящата тема.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •