Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 40 от 64 ПърваПърва ... 30383940414250 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 391 до 400 от общо 632
    VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    А ти от кое голямо "НЕЩО" си дошъл, че се мислиш за "НЕЩО над другите"? И какъв акъл съм дал за мъжкия акар? Ако обичаш - цитат!
    Аз присъствам тук, а и в другите такива фуруми заради интереса към пчеларството, а ти обясни на аудиторията, поради що си тук, на мен недей, аз знам.
    Във връзка с втория ти въпрос, ами само страница назад, забравяш какво си писал. Пост 375.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Аз присъствам тук, а и в другите такива фуруми заради интереса към пчеларството, а ти обясни на аудиторията, поради що си тук, на мен недей, аз знам.
    Във връзка с втория ти въпрос, ами само страница назад, забравяш какво си писал. Пост 375.
    Ето го въпросния пост:
    Ако пак попаднеш на подобен екземпляр умъртви го без да му разваляш външния вид и го снимай върху тъмен фон, за да видим и ние що за дзвер е това. Ако успееш и да разбереш какво го мори ще си е направо принос в борбата.
    А сега обясни какво имаш в предвид и от какво си недоволен.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Той не е единствения, защото не се прилага Чл.14 от правилника:

Някой спомня ли си какво казах по този повод. Аз не съм забравил.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Някой спомня ли си какво казах по този повод. Аз не съм забравил.
    Не беще ли твърде отдавна? Мисля че виждаш и резултата в постовете преди твоя!
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Не беще ли твърде отдавна? Мисля че виждаш и резултата в постовете преди твоя!
    Малко съм зает в момента, но ще ви обърна внимание. Тази работа няма да върви все тъй. Абе вие нормални хора ли сте или олигофрени? За какво постоянно се дърлите?

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Малко съм зает в момента, но ще ви обърна внимание. Тази работа няма да върви все тъй. Абе вие нормални хора ли сте или олигофрени? За какво постоянно се дърлите?
    Ако обичаш не обобщавай! Ако ми дадеш поне един пример с цитат на започната от мен подобна разправия ще съм ти благодарен. Аз нямам друг полезен ход освен да отговарям подобаващо след твоята декларация да не се обръщам с оплаквания към теб по подобни поводи. За нормалността на останалите има лекари-специалисти!

Заслужил Автор
    Регистриран
    03.09.2016
    Пчеларски район
    Стара Загора,Чирпан
    Докато едни се чудим как да свържем двата края други явно им е широко около врата и спамят навред,нека модератора изтрие всички мнения които не са по темата, включително и това мое мнение!

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Да, нека се върнем на пчеларска тематика.
    На плевенското изложение, в търсене на определен колега, се натъкнах на газова пушалка на добра цена. Ще третирам с нея, със сръбски препарат " Мiтак", по препоръка на производителя на пушалката (българин). През годините съм третирал с варостоп и варостат, от които преди години имах сериозен проблем с нарастваща инвазия на акара с последващи съпровождащи заболявания по пчелите. Преминах на варианта органични киселини-МК и ОК. След доста изчетено по темата за МК и прилагането и от моя страна във вид на плаки Фурмитом, стигнах до извода, че майките просто спират да снасят и то в най-неудачното време, когато се залага пилото за зимната пчела, защото тогава се третира де. Последва третиране само с ОК, по рецептата на Дони, само есен - имаше ефект. Миналата година третираха с Бипин-също ефективно, успоредно с това и с Ендовираза (ch.atanasov ме насочи). Тази година, както споменах със сръбски препарат, пък да видим какво ще стане.
    ПП имаше и комична ситуация на изложението - забравих един чарк от газовата пушалката, добре че на отсрещния щанд бе Янчо, който ми съдейства да си го получа. Благодаря ти Янчо (tarty).
    Този пост е редактиран от kuline; 26.08.2018 в 06:39.

Забранен
    Регистриран
    23.08.2018
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Да, нека се върнем на пчеларска тематика.
    На плевенското изложение, в търсене на определен колега, се натъкнах на газова пушалка на добра цена. Ще третирам с нея, със сръбски препарат " Мiтак", по препоръка на производителя на пушалката (българин). През годините съм третирал с варостоп и варостат, от които преди години имах сериозен проблем с нарастваща инвазия на акара с последващи съпровождащи заболявания по пчелите. Преминах на варианта органични киселини-МК и ОК. След доста изчетено по темата за МК и прилагането и от моя страна във вид на плаки Варотом, стигнах до извода, че майките просто спират да снасят и то в най-неудачното време, когато се залага пилото за зимната пчела, защото тогава се третира де. Последва третиране само с ОК, по рецептата на Дони, само есен - имаше ефект. Миналата година третираха с Бипин-също ефективно, успоредно с това и с Ендовираза (ch.atanasov ме насочи). Тази година, както споменах със сръбски препарат, пък да видим какво ще стане.
    ПП имаше и комична ситуация на изложението - забравих един чарк от газовата пушалката, добре че на отсрещния щанд бе Янчо, който ми съдейства да си го получа. Благодаря ти Янчо (tarty).
    Колега ти с какво дъно си?Питам защото пушалката не е за всяка система според мен.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Stefan85 Виж публикацията
    Колега ти с какво дъно си?Питам защото пушалката не е за всяка система според мен.
    Дъната са ми плъзгащи. Тъй като не се деля от оригинала, всички са такива, едновремешни. Шегувам се за последното, тъй като имам достатъчно на брой сандъци, които не мога да префасонирам за кратко, а в същото време държа да са еднотипни, са такива, каквито споменах. Освен това са и 12 р. ДБ. Последното го споменавам като факт, за да не отговарям в последствие на някои въпроси, зададени от други.
    ПП А какво имаш предвид, като казваш, че пушалката (газовата) не е за всяка система кошери?

Страница 40 от 64 ПърваПърва ... 30383940414250 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •