Ако обичаш не обобщавай! Ако ми дадеш поне един пример с цитат на започната от мен подобна разправия ще съм ти благодарен. Аз нямам друг полезен ход освен да отговарям подобаващо след твоята декларация да не се обръщам с оплаквания към теб по подобни поводи. За нормалността на останалите има лекари-специалисти!
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
Докато едни се чудим как да свържем двата края други явно им е широко около врата и спамят навред,нека модератора изтрие всички мнения които не са по темата, включително и това мое мнение!
Да, нека се върнем на пчеларска тематика.
На плевенското изложение, в търсене на определен колега, се натъкнах на газова пушалка на добра цена. Ще третирам с нея, със сръбски препарат " Мiтак", по препоръка на производителя на пушалката (българин). През годините съм третирал с варостоп и варостат, от които преди години имах сериозен проблем с нарастваща инвазия на акара с последващи съпровождащи заболявания по пчелите. Преминах на варианта органични киселини-МК и ОК. След доста изчетено по темата за МК и прилагането и от моя страна във вид на плаки Фурмитом, стигнах до извода, че майките просто спират да снасят и то в най-неудачното време, когато се залага пилото за зимната пчела, защото тогава се третира де. Последва третиране само с ОК, по рецептата на Дони, само есен - имаше ефект. Миналата година третираха с Бипин-също ефективно, успоредно с това и с Ендовираза (ch.atanasov ме насочи). Тази година, както споменах със сръбски препарат, пък да видим какво ще стане.
ПП имаше и комична ситуация на изложението - забравих един чарк от газовата пушалката, добре че на отсрещния щанд бе Янчо, който ми съдейства да си го получа. Благодаря ти Янчо (tarty).
Този пост е редактиран от kuline; 26.08.2018 в 06:39.
Дъната са ми плъзгащи. Тъй като не се деля от оригинала, всички са такива, едновремешни. Шегувам се за последното, тъй като имам достатъчно на брой сандъци, които не мога да префасонирам за кратко, а в същото време държа да са еднотипни, са такива, каквито споменах. Освен това са и 12 р. ДБ. Последното го споменавам като факт, за да не отговарям в последствие на някои въпроси, зададени от други.
ПП А какво имаш предвид, като казваш, че пушалката (газовата) не е за всяка система кошери?
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))