Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 6773

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Цеко Виж публикацията
    Това как да го тълкуваме за да знаем как да се подготвим, като клетва, прокоба или някакво пророчество?
    Няма как с прочитането на един пост, който ти е направил впечатление, вероятно защото се разпознаваш в него, да разбереш за коя Мария иде реч. Последните постове във форума, също са в тази връзка. Е четете де, не чакайте да се обяснява по няколко пъти.

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Няма как с прочитането на един пост, който ти е направил впечатление, вероятно защото се разпознаваш в него, да разбереш за коя Мария иде реч. Последните постове във форума, също са в тази връзка. Е четете де, не чакайте да се обяснява по няколко пъти.
    Не се разпознавам и припознавам с никой, нямам време да четем всички постове във форума, но цитирания от мен по горе пост наистина ме впечатли признавам си! Щом свършим с ваденето на меда на крака на всеки кошер ще вържем по един червен конец против уроки!

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Цеко Виж публикацията
    Не се разпознавам и припознавам с никой, нямам време да четем всички постове във форума, но цитирания от мен по горе пост наистина ме впечатли признавам си! Щом свършим с ваденето на меда на крака на всеки кошер ще вържем по един червен конец против уроки!

Само ВЪЗЛИТЕ да не убъркаш.Не забравяй 2 премяташ 2 прехвърляш.Малко Английско звучи ,но топли зимата.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •