Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 6768

Преглед на хибрид режима

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Дончев, гледаш ли какво прави Валентин, дори и мойте стигнал на височина, а ти все се чешиш по главата(където не те сърби) и се чудиш как е възможно, явно има още да учиш . Среден добив му излиза 70 кг, рядко ще има смелчага да каже наистина колко вади, но той не трябва да пада под 100 кг при толкова много паши. Може би с времето ще може да ги постига, после му кажи да не продава на 5 лв.
    Точно докато си писал гледах и точно се чешех по главата. Браво. Вече и по 300 да напише някой, няма да кажа нищо.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Точно докато си писал гледах и точно се чешех по главата. Браво. Вече и по 300 да напише някой, няма да кажа нищо.
    Eeee за 300 кг в нашите райони ще трябва и доста инверт да се налее. Както казва наш общ познат, всяка вечер по 200 мл да се намират на работа, без значение дали е главна паша или не

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Eeee за 300 кг в нашите райони ще трябва и доста инверт да се налее. Както казва наш общ познат, всяка вечер по 200 мл да се намират на работа, без значение дали е главна паша или не

Повече идеи няма да давам. Има ги в нета.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Ха така момци, хвалете се и не спирайте, но си имайте едно на ум: Бог забавя, но не забравя. Идва Видов ден и догодина да не се чудите какво стана, къде сбърках. Аз лично, от сърце ви желая по-голяма сполука следващия сезон!

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Ха така момци, хвалете се и не спирайте, но си имайте едно на ум: Бог забавя, но не забравя. Идва Видов ден и догодина да не се чудите какво стана, къде сбърках. Аз лично, от сърце ви желая по-голяма сполука следващия сезон!
    Това как да го тълкуваме за да знаем как да се подготвим, като клетва, прокоба или някакво пророчество?

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Цеко Виж публикацията
    Това как да го тълкуваме за да знаем как да се подготвим, като клетва, прокоба или някакво пророчество?
    Няма как с прочитането на един пост, който ти е направил впечатление, вероятно защото се разпознаваш в него, да разбереш за коя Мария иде реч. Последните постове във форума, също са в тази връзка. Е четете де, не чакайте да се обяснява по няколко пъти.

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Няма как с прочитането на един пост, който ти е направил впечатление, вероятно защото се разпознаваш в него, да разбереш за коя Мария иде реч. Последните постове във форума, също са в тази връзка. Е четете де, не чакайте да се обяснява по няколко пъти.
    Не се разпознавам и припознавам с никой, нямам време да четем всички постове във форума, но цитирания от мен по горе пост наистина ме впечатли признавам си! Щом свършим с ваденето на меда на крака на всеки кошер ще вържем по един червен конец против уроки!

Автор
    Регистриран
    06.01.2015
    Здравейте колеги. Имам дилема дали да третирам сега с ленти (Супер или Херба стрип) или да оставя за по-късно само с ОК. Контрола не мога да направя, че дъната ми се не свалят, чоплил съм търтеево пило и не забелязах опаразитеност. Чопля се и не мога да реша, та помагайте с мнения.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от mir@k@ Виж публикацията
    Здравейте колеги. Имам дилема дали да третирам сега с ленти (Супер или Херба стрип) или да оставя за по-късно само с ОК. Контрола не мога да направя, че дъната ми се не свалят, чоплил съм търтеево пило и не забелязах опаразитеност. Чопля се и не мога да реша, та помагайте с мнения.
    На този въпрос ще получиш доста мнения, но пак ще си в дилема. Защото, ако не се получи кого ще обвиняваш? Пак себе си. Действай каквото ти диктува собствената мисъл. Това което при някой е нормално при теб може да няма ефект.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Остана ми малко мед за вадене, но няма отваряне на кошер. Само да го отворя и го натискат, вчера направих опит и се отказах. Такова нападане не съм виждал никога, както няма никакъв летеж само да отвориш кошер и започва да ври и кипи. Има зеленина, не е изгоряло всичко като миналата година но ....

Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 8 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 8 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •