Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 6774

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    Много слаба година,
    Не искам и не обичам да се хваля, но къде е Монтана къде е Видин, аз съм по средата и за такива добиви не съм си и мечтал, извода е че трябва „да си на правилното място в точното време и не на последно място, онзи горе да ти сложи едно рамо“ , всичко друго е разтягане на локуми.....

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от Цеко Виж публикацията
    Не искам и не обичам да се хваля, но къде е Монтана къде е Видин, аз съм по средата и за такива добиви не съм си и мечтал, извода е че трябва „да си на правилното място в точното време и не на последно място, онзи горе да ти сложи едно рамо“ , всичко друго е разтягане на локуми.....
    Разликата е огромна, колкото отиваш от Стара Планина към Дунав толкова е по медоносен района. При мен зеленина няма много в предбалкана предимно обработваеми земи и камъняк. И за сметка на това през 70% от единствената ми паша валя и пчелите не работиха, за това съм доволен, че има поне по 2 магазина. Поздравления радвам се за теб

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Някой иска ли да си разделим по 1л. HiveAlive? Така ни излиза по 150лв. грубо литъра иначе толкова струва 0.5л.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Дончев, гледаш ли какво прави Валентин, дори и мойте стигнал на височина, а ти все се чешиш по главата(където не те сърби) и се чудиш как е възможно, явно има още да учиш . Среден добив му излиза 70 кг, рядко ще има смелчага да каже наистина колко вади, но той не трябва да пада под 100 кг при толкова много паши. Може би с времето ще може да ги постига, после му кажи да не продава на 5 лв.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Дончев, гледаш ли какво прави Валентин, дори и мойте стигнал на височина, а ти все се чешиш по главата(където не те сърби) и се чудиш как е възможно, явно има още да учиш . Среден добив му излиза 70 кг, рядко ще има смелчага да каже наистина колко вади, но той не трябва да пада под 100 кг при толкова много паши. Може би с времето ще може да ги постига, после му кажи да не продава на 5 лв.
    Точно докато си писал гледах и точно се чешех по главата. Браво. Вече и по 300 да напише някой, няма да кажа нищо.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Точно докато си писал гледах и точно се чешех по главата. Браво. Вече и по 300 да напише някой, няма да кажа нищо.
    Eeee за 300 кг в нашите райони ще трябва и доста инверт да се налее. Както казва наш общ познат, всяка вечер по 200 мл да се намират на работа, без значение дали е главна паша или не

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Eeee за 300 кг в нашите райони ще трябва и доста инверт да се налее. Както казва наш общ познат, всяка вечер по 200 мл да се намират на работа, без значение дали е главна паша или не

Повече идеи няма да давам. Има ги в нета.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Ха така момци, хвалете се и не спирайте, но си имайте едно на ум: Бог забавя, но не забравя. Идва Видов ден и догодина да не се чудите какво стана, къде сбърках. Аз лично, от сърце ви желая по-голяма сполука следващия сезон!

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Ха така момци, хвалете се и не спирайте, но си имайте едно на ум: Бог забавя, но не забравя. Идва Видов ден и догодина да не се чудите какво стана, къде сбърках. Аз лично, от сърце ви желая по-голяма сполука следващия сезон!
    Това как да го тълкуваме за да знаем как да се подготвим, като клетва, прокоба или някакво пророчество?

Автор
    Регистриран
    06.01.2015
    Здравейте колеги. Имам дилема дали да третирам сега с ленти (Супер или Херба стрип) или да оставя за по-късно само с ОК. Контрола не мога да направя, че дъната ми се не свалят, чоплил съм търтеево пило и не забелязах опаразитеност. Чопля се и не мога да реша, та помагайте с мнения.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 7 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 7 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •