Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 78

Тема: Апел

Разгънат преглед

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Бях интересен за "професорите", докато дам парите. После получих един лист, за който бях предупреден, че нямам право да го публикувам. Въпреки всичко пуснах част от него в едно от мненията си някъде из темите, но не ми се търси сега къде е точно. Полза от всичко това никаква. Оплаках ви се, че пчелите ми пълзят пред кошерите още миналата пролет. В региона ми практически няма селско стопанство, че да има пръскане и оттам - натравяне. Явлението продължава и тази година, мирише на леш, ако не измета под кошерите две седмици. Един ред от 12 кошера загина до пролетта, само в два от тези кошери имаше диарични петна по рамките. Имаха си мед, не умряха от глад. Докато дойде ред да им извъртя рамките, доста се захаросаха, но въпреки това от тях извадих 100 кг мед, стана прекрасна ракия с кайсии и мед. Не съм ги преглеждал, откакто извадих липата, стана вече повече от месец. Само мета площадката, като замирише много на мърша. Един единствен кошер засега е видимо зле, майката му е нефелна и снася слабо. Като ги отворя другата седмица, ще знам как са.
    Този пост е редактиран от borislav aleksandrov; 10.11.2018 в 08:12.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •