Да предположим,че пробите на80%са лоши и ги санкционират или им вземат сертификата.После тия кво правят?Идват като наемни работници при вас ли?Кажете ми!Или това не е ваша работа а тяхна .
Тук изискването е радиус от3км.,като около30% в радиуса може да има земед.култура.Естествено на вас ,като големи експерти в тая област,това не ви изнася и ревете.Ако почнат да им отнемат разрешителните,както писа един,чакайте гости.
Дака,пишеш,че вадиш по60-100кила мед.Аз не ти вярвам,ама ако е вярно и комшията тие био теб кво те претеснява,че немож извади заветните150кила ли?
Делта,не съм учил икономика много,много,ама знам как се оформя една цена на стока.Ние сме последната дупка на кавала,ако ме разбираш.Не става на въпрос за мед дето се продава по нащи сергии,а за зaпада.Така че,цената кога пада ,май не ти е ясно.Освен ,ако пишеш за тук.За тук на мен не ми е ясно,но ако не ми вземат меда като био,ще имате още един конкурент а от там-цената на сергииния мед ще падне.Така че,работата има два края май и въпроса е кой е по-безболезнен.