Не, аз общувам с хора всякакви.Даже може да се изнедадаш ако спомена някое име.Никога не си подбирам обкръжението/което може и да е грешка/.Кой е човек с мен и аз съм така към него,но да ме правят на глупак и ми подливат вода много го мразя.Благодаря,за поканата може и някой ден да се възползвам от нея.
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
Тая година давам проба за акация и рапица биомед на Апитрейд.След4дни звънят и казват,че нямам полен(нужния процент)в акацията и дали да продължават с пробите,като тая акация ще я вземат за букет.Аз се съгласих,защото ми оттърва пак(6,50).След близо 40дни ми казват,че в меда ми има пестициди и камуфос и ще вземат меда като конвенционален(4.10).,ако желая.Добре,че и друга фирма взе проби,а вчера взе и меда на 6.80.За шегата ти става на въпрос-дали е уместно да се шегуваш или на чужд гръб и сто тояги са малко?Аз как да знам,че имам пестициди и камуфос,а после ми казват ,че нямам?Пробата за пестицид е към 20евро(само за един вид).Правят за3-4вида ,а за камуфос е 15-20евро.
Тия пари ги дават изкупвачите,така че и тяхната не е лесна.Накараха ми се защо съм им дал проба,като знам какво щяло да излезе.А иди и разбери сега кой е крив и кой прав?
Така,че за 30лв.може да си направиш проба тук и то по НПП за захар,полен,водно,хмд и ензими.За навън правят на западза около200лв.,а и да я имаш изкупвачите пак ще ти правят проба.
Не писа за закона.Какво имаше в предвид?
В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))