Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 139

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от вдраев Виж публикацията
    За телефона си прав,но на кафе най съм навит.
    Ами, цяла седмица бях в града, но служебно и много ангажиран, нямах грам свободно време. Следва отпуск, в който надявам се ще има време да изпием по едно "шекер кайве".

Заслужил Автор
    Регистриран
    16.02.2018
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Ами, цяла седмица бях в града, но служебно и много ангажиран, нямах грам свободно време. Следва отпуск, в който надявам се ще има време да изпием по едно "шекер кайве".
    Виж и други се канят на кафе.Не те ли кефи това,че не се дракаме помежду си,а имаме желание да си помагаме.Аз затова влязах в тоя форум,но още с литиевия хлорид разбрах,че съм в грешка и спрях да коментирам.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Мани и за това им дават пари ,че са био.Тая година от лакумия извадиха и плодниците на Акацията,А и сега пчелите им трябва да храня.Добре ,че беше Гошето да ме светне как се работи с фунията,че правя сега БИО отводки от БИО крадци без сертификат.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Заслужил Автор
    Регистриран
    16.02.2018
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Мани и за това им дават пари ,че са био.Тая година от лакумия извадиха и плодниците на Акацията,А и сега пчелите им трябва да храня.Добре ,че беше Гошето да ме светне как се работи с фунията,че правя сега БИО отводки от БИО крадци без сертификат.
    Нищо неразбрах,па и няма как да питам брат ти.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Нищо неразбрах,па и няма как да питам брат ти.
    А не е брата аз му разказах за стара руска технология за борба с варварството/от руски/кражбите при пчелите всъщност са няколко нещо като борба срещу мисля че се казва плевенска технология в България.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Тук часни лаборатори няма ли?Чувал съм,че като си платиш и ти дават полени колкото искаш.Ама съм чувал само.Ако е вярно това май ще се регистрирам по наредба 26 и ще си пия кафенцето.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Заслужил Автор
    Регистриран
    16.02.2018
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Тук часни лаборатори няма ли?Чувал съм,че като си платиш и ти дават полени колкото искаш.Ама съм чувал само.Ако е вярно това май ще се регистрирам по наредба 26 и ще си пия кафенцето.
    И за каквоще го ползваш документа?Нали ти обясних,че той пред закупчиците неважи.И за кво споменаваш тая наредба не ми е ясно?Ей тъй,да върви чата ли?

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    И за каквоще го ползваш документа?Нали ти обясних,че той пред закупчиците неважи.И за кво споменаваш тая наредба не ми е ясно?Ей тъй,да върви чата ли?
    Иска да каже, че ако стане биологичен, ще си налива захарния сироп по време на паша, после по наредба 26 ще си продава бурканите, а ще си плати на лабораторията да му дадът документ за био мед. Това правят комшийте му, той им се ядосва, те му подливат водата навсякъде(дори продават акация по 5 лв за тенекия), ама той си е виновен.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •