Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 1251

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    16.02.2018
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Това с прехвърлянето на лентите направо ме "уби". Разказахте играта на Баер. Това показва за пореден път, че българина е уникален. Ако сега някой може да намери кусур на този начин на ползване на Чекмайта, да заповяда.
    Не е измислено от българин.В Гърция един отглежда 3500кошера,наш сънародник му е работил 3 години,та от него се научих преди 9години.Аз като вас бях против чекмайта,ама си промених мнението много бързо.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от вдраев Виж публикацията
    Не е измислено от българин.В Гърция един отглежда 3500кошера,наш сънародник му е работил 3 години,та от него се научих преди 9години.Аз като вас бях против чекмайта,ама си промених мнението много бързо.
    Хаа, знам го този въпросния наш сънародник, че и земляк.

Заслужил Автор
    Регистриран
    16.02.2018
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Хаа, знам го този въпросния наш сънародник, че и земляк.
    Ти си от моя край,той е от Плевен.Работи при Гюнай(сега дето е областен управник) близо година.В Гърция е правил майки на едно зареждане по 3000бр. маточници.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от вдраев Виж публикацията
    Ти си от моя край,той е от Плевен.Работи при Гюнай(сега дето е областен управник) близо година.В Гърция е правил майки на едно зареждане по 3000бр. маточници.
    Погрешно се изразих.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    Колега Друмев, пратете няколко личинки или търтея по Еконта, да я развъдя тази линия Ф1.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Илиев Виж публикацията
    Колега Друмев, пратете няколко личинки или търтея по Еконта, да я развъдя тази линия Ф1.
    Ако искаш ела си вземи. Още съм зелен за такива работи.До В Търново мога да донеса пило.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Днес надзърнах да видя магазините на отводките.Чудна работа. Продължават да градят и пълнят. Реших да не ги мъча повече и подмених рамките с изградени.

Наблюдател
    Регистриран
    27.01.2016
    Пчеларски район
    Югозападен
    Здравейте, много се радвам на колегите, когато имат добри резултати. Ние в Югозапада изглежда сме друга България, поне при мен. Юни месец откраднах някоя запечатана рамка и изпръсках мед, колкото да има за децата. Тези които ги оставих да ги дозапечатат, юли ги изядоха. Целият юли беше дъждовен и магазините, които бяха пълни, но незапечатани, юли медът в тях изчезна. Затова сега подхранвам. Магазините си стоят, защото е горещо и има много пчела. Но като цяло годината е много слаба.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Отворих едната отводка с магазин и се смаях.От 9 рамки 8 почти от летва до летва пило.Я има 1 пръст венец я няма само на 9 рамка която е от северната страна са почнали да събират малко мед.Да но намеря оператор ,че това ще ми е най голямата хвалба.Майката 2016 година освен ако не са я сменили.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Заваля като по учебник при нас.Отдавна не беше валяло.Чува се градушка но да но са големи капки.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •