Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 1251

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Почти всичко ползвам без комофост от написаното от теб,но ако третирам с комофос не ли по опасно за пчелите ако са третирани семената с неоникотиноиди/Сега се връщаме на предишния ми въпрос/?За последните 2 месеца съм третирал 4 пъти с ОК.За дъждовете също си прав още след първия кален дъжд който е уж от Сахара летящите изчезнаха безследно след това още 3 пъти така след дъждовете.Миналата година шумата на орехите също изсъхна ако си забелязал след един дъжд и тогава всички викаха,че е от жегата.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Заслужил Автор
    Регистриран
    16.02.2018
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Почти всичко ползвам без комофост от написаното от теб,но ако третирам с комофос не ли по опасно за пчелите ако са третирани семената с неоникотиноиди/Сега се връщаме на предишния ми въпрос/?За последните 2 месеца съм третирал 4 пъти с ОК.За дъждовете също си прав още след първия кален дъжд който е уж от Сахара летящите изчезнаха безследно след това още 3 пъти така след дъждовете.Миналата година шумата на орехите също изсъхна ако си забелязал след един дъжд и тогава всички викаха,че е от жегата.
    Третирай няколко по описания метод и сравнявай.Питай колеги дето третират с него(не дето са чели),дали са доволни.Ако има някой дето се е отказал от чекмайта моля го да пише защо.Сега забелязах,че пиша камуфост а не чекмайт.Писаното се отнасяше за чекмайт.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Не беше ли кумафос? Вие още не можете да му изпишете името, а как ще го ползвате?

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Не беше ли кумафос? Вие още не можете да му изпишете името, а как ще го ползвате?

Прав си,но сега заради едно Т...

Заслужил Автор
    Регистриран
    16.02.2018
    Прав си,но сега заради едно Т...
    Аз съм го ползвал доста години преди биото,сина ми 2-3години.Много сме доволни.Колеги от региона- също.По програмата и с прехвърляне в друг кошер излиза на сносна цена,а за вреди-нямаше да го препоръчвам,ако имаше нещо вярно от тях.
    Как се пише-“да питат брата”.Ти нали ме разбра?

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от вдраев Виж публикацията
    По програмата и с прехвърляне в друг кошер излиза на сносна цена,а за вреди-нямаше да го препоръчвам,ако имаше нещо вярно от тях.
    Така и трябва.И аз съм така. Като мога да помагам помага като не мога не преча.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Това с прехвърлянето на лентите направо ме "уби". Разказахте играта на Баер. Това показва за пореден път, че българина е уникален. Ако сега някой може да намери кусур на този начин на ползване на Чекмайта, да заповяда.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    https://youtu.be/Xtj-SwNmIJM като казвам ,че градят и пълнят мед в планината никой не вярва.Малко е анти пчеларство да се отварят в това време но се набутах с 0,80 стинки и нямаше начин да не е днеска.Това са отводки на които реших да сложа магазин да стартирам с изградени рамки на пролет.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    https://youtu.be/Xtj-SwNmIJM като казвам ,че градят и пълнят мед в планината никой не вярва.Малко е анти пчеларство да се отварят в това време но се набутах с 0,80 стинки и нямаше начин да не е днеска.Това са отводки на които реших да сложа магазин да стартирам с изградени рамки на пролет.
    Друмев, видях само, че ти пуши добре пушалката.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Друмев, видях само, че ти пуши добре пушалката.

Да снимаш,да пушиш,да отваряш и то в дъжд. Няма го брата.Като се оправи времето повече.
    п.п.Стара пушка си ти и видя,видя градежа и къде е пилото.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •