Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1251

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    16.02.2018
    Цитат Първоначално публикувано от валко Виж публикацията
    Точно това исках да ти подскажа колега,не можеш да курдисаш 200 кошера в морската градина.Много е важно колко лъжичи бъркат в манжата и колко са наредени около тепсията.Успех ти желая.

Т
    Бреей,това не го знаех!Добре,че ме просвети.Откри топлата вода.
    Моли се кмета да ти разреши да настаниш кошери из парка на града.Предполагам,че ще си много доволен,ама за околните-
    я,та ти за тях ли ще мислиш?Те твоите пчели не жилят я,те само по кестени и липи ходят,иначе как ще съберат по60-80кила мед.
    А в гората 200кошера ?Ти гора сигурно си виждал,а?Впрочем,каква гора си виждал-от 100декара или5000-10000декара.
    Пчелините са ми в гора по-голяма от упоменатите.
    Ще си напиша мнението и за по-горните постове-по-безсмислени писаници,ако напишете ще сте върха.Пиите по още едно за вдъхновение,може да ви озари някоя идея.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Това вече е отговор на място и има логика в него.Аз нали за това питам тъпи въпроси за да мога и аз да разбера що пълзят и моите след като цъфна слънчувката.
    Ок може и утре да ме банираш за месец,но ще питам колегите що изгоря шумата на орехите.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •