Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1251

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Тука май преувеличаваш, но както и да е.

Приемственост - да, но до къде и за какво? Ако е за това да не се загуби занаята - ОК, но ако е на принципа залудо работи , залудо не стой - не си заслужава. А в миналото и настоящето, че първородния син е наследник - ясно, но наследник на какво? ЕЕЕх Янчо, Янчо.
    За последните две години открих фирма по ДДС за пчелите и съм теглил два пъти по 20 000 лв кредит от банката и тази година може и да успея да ги върна. Ама аз съм ненормален, неженен, не вадя толкова мед, като теб и не мога да изкарам толкова пари, като теб, летя в облаците, както казваш и какво ли знам аз със моя малък житейски опит. Наследник на това което ти си решил, но за теб както сам казваш не е бизнес, за теб е залудо, но така ти си решил, не аз.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    За последните две години открих фирма по ДДС за пчелите и съм теглил два пъти по 20 000 лв кредит от банката и тази година може и да успея да ги върна. Ама аз съм ненормален, неженен, не вадя толкова мед, като теб и не мога да изкарам толкова пари, като теб, летя в облаците, както казваш и какво ли знам аз със моя малък житейски опит. Наследник на това което ти си решил, но за теб както сам казваш не е бизнес, за теб е залудо, но така ти си решил, не аз.
    Янчоо, не намирам за нужно да казвам, аз какво съм изкарал от пчелите, най-малкото, защото не е благоприлично. Кредити мога да изтегля два пъти по толкова, които ти споменаваш, но всеки си има приоритети, а моите, се различават от твоите. Ще се радвам за теб, след десет години да пишем във форума и ти да се похвалиш, дай Боже с по-големи успехи - пчеларски де, пък и житейски.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •